Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Rillettes  podle Karolíny

Rillettes podle Karolíny

Potřebné ingredience

prorostlý bůček ( já dělám i z plecka , kotlety) 2 kg ,bílé víno 400 ml( lze nahradit vodou) , sůl 4 lžičky ,rozmarýn 1 snítka

Postup přípravy

Vepřové nakrájejte na kostičky o velikosti minimálně 1,5–2 cm, dejte je do silnostěnného hrnce, promíchejte se solí, podlijte polovinou vína a nechte velmi pomalu pod poklicí…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ S RÝŽÍ

VEPŘOVÉ NA KMÍNĚ S RÝŽÍ

Potřebné ingredience

VEPŘOVÉ MASO (NÁM NEJVÍCE CHUTNÁ Z PEČENĚ) ALE JDE I Z PLECKA, KRKOVICE..\r\nCIBULE, KMÍN, ČERVENÁ PAPRIKA, MOUKA, SŮL, PEPŘ

Postup přípravy

Nakrájejte na plátky , naklepejte je , osolte a opepřete. Každý plátek masa z obou stran posypte mletým kmínem a obalte v hl. mouce. V hrnci rozehřejte olej a maso po obou…

Zobrazit více...

Kategorie