Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Dušené maso s mrkví

Dušené maso s mrkví

Potřebné ingredience

olej, cibule, kotleta, sůl, pepř, červená mletá paprika, magi, jíška, 3 mrkvičky, brambory

Postup přípravy

na pánvičku dáme trochu oleje, 2 menší na drobno nakrájené cibule, necháme zesklovatět přidáme na kostičky nakrájenou kotletu, osolíme, opepříme, trochu magi, červenou papriku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety pečené na hlávkovém zelí a mrkvi i s přílohou

Kotlety pečené na hlávkovém zelí a mrkvi i s přílohou

Potřebné ingredience

6 plátků vepřové kotlety, ½ hlávky zelí (nakrájeného na větší kousky), 400 g mrkve (nakrájené na větší kolečka), 2 cibule, česnek, sůl, pepř, syrové umyté brambory i se slupkou

Postup přípravy

Na dno vyššího plechu na pečení dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibuli a česnek, promícháme a mírně posolíme. Na zeleninu naklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety. Brambory…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Žvejžužu aneb čína po česku

Žvejžužu aneb čína po česku

Potřebné ingredience

cca 0.5 kg vepřového masa nakrájeného na plátky, 2 dcl oleje, 1 vejce, 1 palička česneku, 1 lžíce solamylu, sojové omáčky a maggi, polovina lžíce majoránky, 1 malá lžička čili, kari, kmínu, dle potřeby sůl a pepř.

Postup přípravy

Masíčko naložíme do směsi ze všeho ostatního a druhý den na pánvi smažíme!

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové kostky na rajčátkách s kukuřicí a bazalkou

vepřové kostky na rajčátkách s kukuřicí a bazalkou

Potřebné ingredience

vepřové maso (dělám i z kuřecího), já použila plecko, cibuli, 3 až 4 rajčata, mraženou kukuřici, pár lístků čerstvé bazalky, sůl, pepř, olej, kostička bio bujonu zeleninového

Postup přípravy

maso na kostky, cibulku na drobno, rajčátka spařit, oloupat a na kostky, do tlakáče si dám olej na něm osmahnu cibuli a zprudka opeču maso (pokud dělám z kuřecího nedávám do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
salámový aspik

salámový aspik

Potřebné ingredience

250gr junioru, 1 Moravanka, želatina na aspik, ocet, sůl, olivy na kolečka

Postup přípravy

Salám nakrájíme na nudličky a scezenou moravankou( nálev použijeme do aspiku) na kousky a olivy ( ty být nemusí).Promícháme, mezitím si připravíme aspik ( na sáčku je postup),…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Chutná vepřová směs

Chutná vepřová směs

Potřebné ingredience

olej, cibule, maso - vepřové, sůl, pepř, červená paprika,4 stroužky česneku, jíška, magi, bramborové knedlíky, dušené zelí

Postup přípravy

na pánvičku dáme nakrájenou cibulku, olej ,pokud cibulka má hnědou barvu vložíme nakrájené maso na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme trochu červené papriky, rozmačkaný česnek,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

KRKOVIČKA V MRKVI - další rychlovka do trouby :-)

Potřebné ingredience

plátky krkovice s kostí nebo bez kosti, brambory, mrkev, cibule, máslo, sůl, pepř

Postup přípravy

Mrkev nakrájíme na plátky a dáme do zapékací mísy. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na mrkev. Na maso poklademe cibuli na proužky a navrch kousky másla. Nakonec…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BALKÁNSKÝ PLAMEN

BALKÁNSKÝ PLAMEN

Potřebné ingredience

600g vepřového masa,60g anglické slaniny,100g žampionů,80g cibulu,100g tuku,150g sterilizovaného leča,3 stroužky česneku,feferonka,kečup,sůl,mleté černé koření a smítko chilli koření.

Postup přípravy

Maso pokrájíme na kousky,cibuli a žampiony také pokrájíme.V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmažíme na kostky pokrájenou slaninu,přidáme osolené a okořeněné maso a zastálého míchání…

Zobrazit více...

Kategorie