Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Potřebné ingredience

kotlety cibule sůl pepř hořčice česnek sýr angl. slanina

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme. Na dno pekáčku položíme plátky slaniny, na to kotlety, na každý plátek kotelty rozetřeme vrchovatou lžičku pln.hořčice, položíme kopeček na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Hamburská pečeně

Hamburská pečeně

Potřebné ingredience

vepřová pečeně olej nebo sádlo (dala jsem sádlo) cibule kořenová zelenina kyselá okurka nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl párek smetana hotová jíška světlá hořčice obyč.

Postup přípravy

Na rozpálený tuk dáme maso vcelku. Zprudka orestujeme ze všech stran. Přidáme cibuli na půlkolečka, kořenovou zeleninu, koření, orestujeme. Podlijeme, přidáme párek a kys. okurky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Fazolový kotlík

Fazolový kotlík

Potřebné ingredience

vepřové plecko kuřecí prsíčka točený salám cibule sl. a pálivá paprika, chilli, sůl, pepř pálivý kečup fazole jaké má kdo rád (já dávala bílé v tomatě, červené ve slaném nálevu a bílé ve slaném nálevuú lečo ve skleničce trošku tmavé jíšky na zahuštění olej nebo sádlo

Postup přípravy

Na oleji nebo na sádle si orestujeme cibuli skoro do hněda.
Na to přidáme vepřové maso na kostičky. Necháme pořádně zatáhnout. Přidáme sl. i pálivou papriku a trochu chilli.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová panenka s jablíčky a brusinkami

Vepřová panenka s jablíčky a brusinkami

Potřebné ingredience

vepř. panenka
hl. mouka
olej
steak koření
koření na americké brambory
sůl, pepř
worcester
jablko
máslo
brusinky
bílé víno
angl. slanina
jarní cibulka
citron

Postup přípravy

Panenku rozkrájíme na větší špalíčky. Neklepeme !!! Pokapeme worcesterem. Posypeme ji steakovým kořením, kořením na americké brambory a lehce poprášíme moukou a ve všem to pěkně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Krkovička jedna báseň :-))

Krkovička jedna báseň :-))

Potřebné ingredience

5 plátků krkovičky
2 velké cibule
10 malých čerstvých žampionů
olej
steak koření, koření americké brambory, sůl, pepř, sl. paprika, pálivá paprika, worcester, sojovka
anglická slanina
tmavá jíška Knorr
hermelín

Postup přípravy

Maso nařízneme na okrajích, aby se nekroutilo. Naklepeme. Posypeme kořením steak a kořením na americké brambory. Zprudka opečeme na trošce oleje.
Do pekáče nasypeme cibuli na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Alobal

Alobal

Potřebné ingredience

alobal
krkovička
cibule
paprika, rajčata, žampiony,
angl. slanina, paprikový salám
kečup, hořčice, pál. paprika, steak koření, koření na amreické brambory, sůl
brambory

Postup přípravy

Maso naklepeme a nařízneme okraje. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Papriku na nudličky, cibuli a rajčata na kolečka.
Na alobal dáme na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Moravský vrabec

Moravský vrabec

Potřebné ingredience

plecko
bůček
hl. mouka
česnek
cibule
sůl, kmín
voda

Postup přípravy

Bůček a plec opláchneme a nakrájíme na kostky. Česnek a cibuli nakrájíme najemno. Promícháme s masem. Můžeme naložit den dopředu.
Maso vložíme na pekáč, osolíme, okmínujeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová kýta narychlo

Vepřová kýta narychlo

Potřebné ingredience

vepřová kýta
koření vše od kotany: steak, vepřová pečeně, americké brambory a sůl
sojovka, worcester
obyč. hořčice
cibule
olej
pivo nebo voda

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, nařízneme a posypeme kořením. Dáme na rozpálený olej zprudka orestovat. Přendáme na talíř.
Do výpeku dáme cibulku. Lžíci hořčice. Podusíme, podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
RYCHLÁ KRKOVIČKA

RYCHLÁ KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

KRKOVIČKA
CIBULE
OMASTEK
STEAK KOŘENÍ
KOŘENÍ NA AMERICKÉ BRAMBORY
KMÍN, PEPŘ
HL. MOUKA
SVĚTLÁ JÍŠKA
VODA

Postup přípravy

KRKOVIČKU NAKLEPAT, NAŘÍZNOUT, POSYPALA JSEM JI KOŘENÍM NA AMERICKÉ BRAMBORY, STEAKEM, POPRÁŠILA HLADKOU MOUKOU, DALA NA ROZPÁLENÝ OMASTEK Z OBOU STRAN, ZASYPALA CIBULÍ NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky na žampionech

Vepřové plátky na žampionech

Potřebné ingredience

6 vepřových plátků (kýta)
2 cibule
sádlo
sůl, pepř, kmín
bio bujon
instantní jíška Knorr, světlá i tmavá
žampiony v plechovce, ty větší

Postup přípravy

Maso nařízneme, aby se nekroutilo. Naklepeme. Na sádlo dáme cibulku. Postupně dáváme plátky masa, které jsme osolili a opepřili. Orestujeme je z obou stran. Dusíme ve vlastní…

Zobrazit více...

Kategorie