Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
marinovaná krkovička-podle recepty.cz

marinovaná krkovička-podle recepty.cz

Potřebné ingredience

hořčice 3 lžíce, česnek 3 stroužek, tymián 1 špetka, olivový olej 3 lžíce, balzamikový ocet 1 lžička, sůl 1 špetka, krkovička 4 plátky, pepř černý drcený 1 špetka Doba přípravy: 30 min

Postup přípravy

Postup:

Připravíme si marinádu:smícháme hořčici,nakrájený česnek,tymián,olivový olej, ocet,sůl a pepř.Maso lehce naklepeme a necháme odpočinout.Pak maso vyjmeme,odstraníme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové na zelenině

Vepřové na zelenině

Potřebné ingredience

Vepřové maso, já měla kotletu, sůl, pepř, sladká paprika, rajče, paprika, cibule, trochu oleje, ďábelská omáčka, pórek nebo jarní cibulka, hladká mouka na zahuštění.

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, dáme maso na nudličky, osolíme, opepříme a necháme zatáhnout. Pak dáme sladkou papriku, přidáme nakrájenou zeleninu, zalijeme trochou vody a dusíme do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová čína

Vepřová čína

Potřebné ingredience

Vepřové maso, sůl, pepř, červená a bílá paprika, jarní cibulka, trocha kečupu, cibule. Na marinádu: sůl, pepř, sladká paprika, sójová omáčka, sušený česnek, olej.

Postup přípravy

Ideálně den dopředu si naložíme nudličky do marinády, já měla kotletu. Na oleji opečeme cibuli na půlměsíčky, dáme maso, necháme zatáhnout. Přidáme cibulku, trochu kečupu, papriku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní vepřové nudličky-nejrecepty.cz

Pikantní vepřové nudličky-nejrecepty.cz

Potřebné ingredience

asi 300 g vepřového masa, 1 ks červená kapie, 3 ks šalotky, 3 stroužky česneku, dle chut isůl, pepř, velká lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce sladko pikantní omáčky, 2 lžíce worcestru trochu vod,y kousek porku, 1 ks červená cibule

Postup přípravy

Na oleji si zesklovatíme nakrájenou šalotku, pak přidáme nasekaný česnek, krátce orestujeme a přidáme nakrájené nudličky, které ze všech stran opečeme. Osolíme opepříme a přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky na žampionech

Vepřové plátky na žampionech

Potřebné ingredience

Vepřové plátky, cibule, sůl, pepř, plnotučná hořčice, žampiony, celý kmín, sladká paprika. Na zahuštění hladká mouka.

Postup přípravy

Vepřové plátky osolíme a opepříme, cibulku opečeme, dáme zatáhnout maso. Zasypeme paprikou a trochou kmínu, přidáme lžičku hořčice, zalijeme vodou, přidáme žampiony a necháme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Potřebné ingredience

500 g vařeného uzeného masa,4 rohlíky,1 cibule,4 stroužky česneku,200 ml mléka,3 vejce,2 hrsti čerstvých špenátových listů,sůl,pepř,olej na formu,jarní cibulka na ozdobu

Postup přípravy

Uzené maso si nakrájíme na kousky.Do mísy si dáme rohlíky nakrájené na malé kostičky.V mléce rozšleháme 3 celá vejce,osolíme,opepříme a nalijeme na rohlíky-necháme vsáknout…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová plec v paprikové směsi-labuznik.cz

Vepřová plec v paprikové směsi-labuznik.cz

Potřebné ingredience

ngredience 400 g vepřové plece, 2 lžíce oleje, 3 papriky, 1 cibule, 3 lžíce kečupu, 3 lžíce červeného vína, hladká mouka, worcester sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme osolené maso nakrájené na kostky, lehce je opečeme po všech stranách a vyjmeme. cibuli, zaprášíme lžičkou hladké mouky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová plec po chalupářsku-podle Janičky

Vepřová plec po chalupářsku-podle Janičky

Potřebné ingredience

400 g vepřové plece, olej podle potřeby, 100 g šunky (92 % masa,) 1 cibule, 200 g cukety, 1 bílá paprika, 100 g rajčat, trochu grilovacího koření, 2 lžíce kečupu, chilli paprička (nemusí být), 2 dl vody - nebo podle potřeby

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kostky a orestujeme je na oleji v pečící nádobě vhodné do trouby. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, cibuli, cuketu, paprikový lusk, rajčata. Vše…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Džuveč podle Čiriny

Džuveč podle Čiriny

Potřebné ingredience

40 dkg vepřové plece,2 velké cibule,3 lžíce oleje,1 lžička červené papriky,30 dkg rýže,sůl.pepř,3 větší rajčata,5 zelených paprik, 2 dl šlehačky

Postup přípravy

Na lžíci oleje orestujeme opláchnutou -okapanou rýži ,zalijeme ji vodou-na dva prsty nad rýží, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. Maso si nakrájíme na malé kostičky. Na dvou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naložené  -Písecké kotelty

Naložené -Písecké kotelty

Potřebné ingredience

3/4 kg kotlet ( bez kosti-může být krkovice je šťavnatější),olej, asi 12 dkg nastrouhaného eidamu,13 lžíce sladkého kečupu,1 a 1/2 lžíce plnotučné hořčice,5 vajec,asi4 stroužky česneku, majoránka, pepř, sůl

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na plátky, naklepeme ,nařízneme okraje ,osolíme a opepříme. Připravíme si těstíčko : rozšleháme vejce s nastrouhaným sýrem, kečupem, hořčicí , prolisovaným…

Zobrazit více...

Kategorie