Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
PLNĚNÉ BRAMBORY

PLNĚNÉ BRAMBORY

Potřebné ingredience

10 větších brambor,1/2kg mletého masa,1 vejce,1 cibule,8 stroužků česneku,1pl mleté cervené papriky,sůl,pepř,olej.

Postup přípravy

Masová náplň:do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibulku,česnek,vejce,papriku,sůl,pepř a smícháme.Okrájené a umyté brambory vyvrtame nebo vydlabeme naplníme masovou směsi…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Roláda z rybího filé - skvělá změna....

Roláda z rybího filé - skvělá změna....

Potřebné ingredience

800g rybího filé, 2 vajíčka, 4 plátky veky nebo 1 rohlík, 1/2 hrnku strouhanky, 5 stroužků česneku, zelená petrželka, sůl, mléko, kmín.

Postup přípravy

Postup podle obrázků.....tuto roládu jsem vyzkoušela, když už jsem nevěděla co zase vařit na oběd, rybí filé máme moc rádi, ale běžné smažení nebo pečení na másle se mi nechtělo…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Závitek z  mletého masa - Zkuste to, stojí to za to !!!!!!!!

Závitek z mletého masa - Zkuste to, stojí to za to !!…

Potřebné ingredience

250 g mletého hovězího masa, 250 g mletého vepřového masa, 1 vejce, 1 větší cibule, 2 lžíce strouhanky, hrst petrželové natě, mletý pepř, sůl, hořčice, 4 ostravské klobásy( nebo paprikové, jaké máte rádi) 4 dlouhé plátky slaniny, olej, kečup.

Postup přípravy

Mleté maso dobře smícháme se strouhankou, mletou sladkou paprikou, pepřem, vejcem, jemně nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky, potřeme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečená klobása -hatla patla :-))

Zapečená klobása -hatla patla :-))

Potřebné ingredience

klobásy bílé slabé asi 1/2 kg,cibule,2 vajce,trochu mléka,sůl,pepř,majoránka,trochu rýže uvařené asi hrníček,sýr 150g,150 g salám šunkový

Postup přípravy

Vymažeme pekáček, poklademe rýži posypat majoránkou a pepřem,sůl,pokladem klobásku na vrh dáme cibuli pokrájenou na nudličky,položíme salám a posypeme nastrouhaným sýrem.Zalejeme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Bramborový guláš s mletým masem.

Bramborový guláš s mletým masem.

Potřebné ingredience

300g mletého vepř.masa,2cibule,asi půl kila brambor,sušená červená paprika(půl balíčku,kdo chce tmavší guláš může dát cely sáček)česnek.sůl,pepř.majoránka

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmažíme na jemno nakrájené cibule dotmava,přisypeme červenou papriku a mleté maso,osolíme,opepříme a nalisujeme česnek.Na prudko osmažíme a při tomto…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Skvělý recept na víkendový oběd či večeři??Vyzkoušejte

Skvělý recept na víkendový oběd či večeři??Vyzkoušejte

Potřebné ingredience

2sáčky uvařené varné rýže,půl kila mletého masa,které osmažíme,osolené a opepřené na cibulce,sáček kysaného zelí-podušeného ve vlastní šťávě.

Postup přípravy

Vymažeme si ohnivzdornou mísu nebo pekáč sádlem nebo olejem a střídavě vrstvíme-rýži,mleté maso,zelí a opakujeme.Končíme tak jak nám to vyjde.Asi 20minut zapékáme v troubě na…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Brambory s mletým masem,tomatem a sýrem

Brambory s mletým masem,tomatem a sýrem

Potřebné ingredience

Suroviny:500g mletého masa (jedno jaké,já používám kuřecí nebo krůtí) 500g brambor (nejlépe pevných,které se používají na salát) 1 rajčatový protlak 200g sýr cihla 1 pytlík mraž.zeleniny Lečo 1/2 kelímku kysané smetany majoránka,pepř,sůl,bazalka,koření na drůbež

Postup přípravy

Příprava:

nejprve si uvaříme oploupané brambory v osolené vodě,nakrájené na kostičky nebo podobné tvary potom na pánvi podusíme zeleninu Lečo zeleninu poté přesypeme na…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Mleté maso k těstovinám - převzatý recept z kucharka on-line.

Mleté maso k těstovinám - převzatý recept z kucharka…

Potřebné ingredience

250 g mletého masa, 4 stroužky česneku, 2-3 lžíce rajského protlaku nebo kečupu, mletá sladká paprika, sůl, 3 lžíce oleje, oregano nebo majoránka

Postup přípravy

Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek, po zpěnění přidáme maso, zamícháme. Když je maso hnědé, přidáme sladkou papriku, protlak (kečup), zamícháme, podlijeme trochou vody…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
BEZVA ROLÁDA.

BEZVA ROLÁDA.

Potřebné ingredience

700g mletého maso muže byt pul na pul.sul pepř 4 stroužky česneku,2vejce,100g strouhanky,majoranka,1vejce na tvrdo 100g párku nebo nějaka uzenina.(ja osobně dávam veškere kořeni z justu)(česnek,kořeni na maso pro labužniky,italy mix,pepřové)

Postup přípravy

mleté maso a veškeré kořeni plus vejce,strouhanku dobře promiícháme.Z hmoty vytvoříme placku,do které zabalíme párky a vejce(přepulime nebo na čtvrtky)utvoříme šišku vložime do…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Úžasné koule

Úžasné koule

Potřebné ingredience

Mleté maso-jaké koliv,sul,pepř,majoránka,petželka,1 vejce,trochu strouhanky.
2 cibule,2papriky,4rajčata a strouhaný sýr.Trochu másla.2stroužky česneku,trošku másla

Postup přípravy

Z dochuceného a lehce dohuštěného masa strouhankou tvarujeme koule.Do pekáče dáme máslo,cibuli,stroužky česneku,papriky a rajčata nakrájená na větší kousky.Na ně klademe koule a…

Zobrazit více...

Kategorie