Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
PIKANTNÍ PÁNEV S MLETÝM MASEM

PIKANTNÍ PÁNEV S MLETÝM MASEM

Potřebné ingredience

750g brambor,2 lžíce oleje,sůl,pepř mletý,2 cibule,2 sterilované okurky,100g anglické slaniny,1 lžíce plnotučné hořčice,1/8l smetany,250g mletého masa,nasekaná petrželka

Postup přípravy

Brambory nakrájené na 1x1cm velké kostičky,dáme na tuk,osolíme,opepříme a dusíme do měkka s trochou vody.Cibuli,okurky a slaninu nakrájíme na drobno.Hořčici rozmícháme ve smetaně…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Syrečky v karbánátku

Syrečky v karbánátku

Potřebné ingredience

Klasická směs na karbátky jak děláte, syrečky.............nic víc, je to velice jednoduché

Postup přípravy

Kolečko syrečku obalit ve směsi na karbanátky a opéct.Za začátku péct pomaleji,aby se uvnitř syreček krásně roztekla a pak trošku přidat, pro správnou barvu karbanátku.jako…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ŠPAGETY S MĚŠŤANSKÝM MASEM :-))

ŠPAGETY S MĚŠŤANSKÝM MASEM :-))

Potřebné ingredience

balíček špaget - měšťanské maso(nebo mleté)1/2kg - 1 rajčatový protlak-trochu kečupu- olej-cibulka-sýr na strouhání(nebo může být i plátkový)

Postup přípravy

Na pánvi si osmažíme cibulku a necháme jí zesklovatět pak přidáme měšťanské maso nebo mleté maso-okořeníme (já dávám podravku a koření na mleté maso) a dusíme pod pokličkou a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
"Lasagne" bez Lasagní aneb maso pro lenochy

"Lasagne" bez Lasagní aneb maso pro lenochy

Potřebné ingredience

1/2 kg mletého masa mix, 3 starší housky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 vejce, mléko, 1 velká kapusta

Postup přípravy

Housky pokrájíme na kostky a zalijeme trochou mléka tak, aby šly "rozňahnat na řidší kaši". Vmícháme pokrájenou cibulku a nasekaný česnek, mleté maso, vejce a osolíme. Vše pořádně…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
MLEŤÁK SE ŠPAGETAMA

MLEŤÁK SE ŠPAGETAMA

Potřebné ingredience

1cuketu,500g mletého masa,špagety,100g nivy, kousek pórku, 2 stroužky česneku,1 lžíci olivového oleje, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce kečupu, pepř, sůl

Postup přípravy

Na větší pánvi zahřejeme olej,přidáme pórek nakrájený na kolečka,orestujeme.Pak přidáme natrouhanou cuketu,přilijeme hrníček vody a pod pokličkou dusíme 4 minuty.Poté vložíme…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené lilky s mletým masem - dělená strava

Zapečené lilky s mletým masem - dělená strava

Potřebné ingredience

2 menší lilky, 1 malá cuketka, 25 dkg mletého masa, 1 vejce, kadeřavá petrželka, několik jarních cibulek s natí, koření do mletých mas, sůl dle potřeby, strouhaný sýr na posypání

Postup přípravy

Lilky opláchneme, podélně rozkrojíme a vydlabeme dužinu. V míse promícháme maso s vejcem, kořením, strouhanou cuketou, nasekanou petrželkou, cibulkou i s natí a na kousíčky…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Smažený rýžový papír

Smažený rýžový papír

Potřebné ingredience

balíček rýžových papírů, 1 malá cuketka, 40 dkg mletého masa, 1-2 vejce, kadeřavá petrželka, několik jarních cibulek s natí, koření do mletých mas, sůl dle potřeby, strouhanka mouka, vejce a strouhanka na trojobal

Postup přípravy

V míse promícháme maso s vejcem, kořením, strouhanou cuketou, nasekanou petrželkou, cibulkou i natí a zahustíme strouhankou. Směs nesmí být moc tekutá, měla by držet tvar. Rýžový…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
"KNEDLÍKY  S  PŘEKVAPENÍM"

"KNEDLÍKY S PŘEKVAPENÍM"

Potřebné ingredience

Bramborové těsto ( rozpis na 15 knedlíků ) 8 středně velkých brambor vařených ve slupce, 2 vejce, sůl, hrubá mouka, krupice, solamyl.
"Překvapení" - uzená rolovaná plec nebo může být i měkký salám, cibule, pepř.

Postup přípravy

Bramborové těsto : brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a necháme úplně vychladnout. Buďto je nastrouháme na hrubém struhadle, nebo umeleme v mlýnku na maso. V "hromádce"…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněné papriky v leču

Plněné papriky v leču

Potřebné ingredience

Bíle papriky,mleté maso,houby(NEMUSÍ),sůl,pepř,lečo,cibuli

Postup přípravy

Mletý maso smícháme s houbami (pokud máme), jinak nakrájíme cibuli, ochutíme dle chuti,naplníme směs do paprik,dáme do pekáče .Vše zalijem zel.lečem. Podáváme s chlebem.

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Potřebné ingredience

mleté maso
kapusta
cibule
česnek
sůl, majoránka, steak koření, od kotány, ale není nutné
rohlík
strouhanka
vajíčko

Postup přípravy

Kapustu ovaříme, vykrájíme košťály, nakrájíme nadrobno. Rohlík nakrájíme na kostičky, namočíme do mléka. Maso smícháme s drobně nakrájenou cibulí, česnekem, kořením, rohlíkem,…

Zobrazit více...

Kategorie