Rybí karbanátky v jogurtovém těstíčku s bramborovou…
Potřebné ingredience
Karbanátky: 500 - 600 g rybího filé (nejlépe kostky bez kostí), sůl, šťáva z 1/2 citronu, nasekaná zelená petrželka, troška koření typu vegeta, 1 vejce, strouhanky tolik, aby to drželo pohromadě těstíčko: 1 bílý jogurt (výborný je Choceňský smetanový), 1 vejce, 4 lžíce polohr. mouky, sůl Bramborová kaše: uvařené osolené brambory, 1 stroužek česneku, kousek másla, 1 tavený sýr, trocha teplého mléka
Postup přípravy
Rybí filé omyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno, posolíme, okořeníme případně kořením typu vegeta a pokapeme šťávou z citronu. Směs necháme chvilku odležet. Mezitím si připravíme…