KAPR NA ZELENINĚ
Potřebné ingredience
KAPR-PODKOVY, MORAVANKA, ČESNEK, CIBULE, CITR. ŠTÁVA, SŮL, PEPŘ, DRCENÝ KMÍN, FEFERONKA, STROUHANÝ EIDAM, OLIVOVÝ OLEJ, ALOBAL, MÁSLO
Postup přípravy
Alobaly pomažeme máslem na ně rozprostřeme moravanku, na ni položíme podkovy, osolíme opepříme, okmínujeme, zakápneme citronem. Rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka,…
RYBÍ FILE SE ZELENINOU
Potřebné ingredience
rybička......mražená............. :-)))
300 g mražené zeleniny ( květák, mrkev, celer, kedlubny atd. )
1 kelímek bílého jogurtu
2 lžíce kečupu
1 lžíce másla
3-4 stroužky česneku
mletý pepř
bazalka
drcený kmín
sůl
Postup přípravy
Postup:
Plátky rybího filé potřeme prolisovaným česnekem, okořeníme a osolíme. Rozložíme je na dno tukem vymazané zapékací mísy, pokryjeme zeleninou a zalijeme jogurtem…