Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ovoce

Přidat recept
OVOCE
Carving - kůň

Carving - kůň

Potřebné ingredience

Můj melounový carving po druhé - kůň :-)

OVOCE
náklaďák (tatra) a krémový řez

náklaďák (tatra) a krémový řez

Potřebné ingredience

náklaďák - korpus ze 13 vajec, světlý a kakaový krém, jahodová marmeláda, fal.marcipán

Postup přípravy

tento "macíček" vážil přes 5 kg. Kuchyňskou váhu mám do 5-ti kg a ta už ho nepobrala :-). Ale dělalo se hrozně. V pátek večer bylo dusno, nic nedrželo, krém tekl, marcipán se…

Zobrazit více...
OVOCE
ovocné mléko

ovocné mléko

Potřebné ingredience

mléko jakékoliv ovoce

Postup přípravy

na kaši nastrouháme ovoce.Mléko ohřejeme v mikrovlnné toubě(radši)a pak přidáme ovoce.Je to blivajs,ale děti to ocení.

Zobrazit více...
OVOCE
Křehké zákusky s ovocem

Křehké zákusky s ovocem

Potřebné ingredience

Těsto: 1 plát lístkového těsta Nápln´: 1dl cre´me patissi´ere,vanilkového krému či smetany ke šlehání ..Sezonní ovoce a drobné plody. Na ozdobení: sezonní ovoce a drobné plody , listy medun´ky či máty podle chuti. Na potření: 1 vejce.

Postup přípravy

1, Předehřejte troubu na 200°C.Používáte-li zmražené lístkové těsto,nechte rozmrazit jeden plát a nakrájejte jej na tři stejné velké díly.Ostrým nožem nebo radýlkem na těsto…

Zobrazit více...
OVOCE
Carving koní po druhé

Carving koní po druhé

Potřebné ingredience

Meloun, nožík na brambory, představa... :)

Postup přípravy

Krájet a odkrajovat,..loupat...dlabat..

Zobrazit více...
OVOCE
Prsa v tyrkysové košilce

Prsa v tyrkysové košilce

Potřebné ingredience

světlý korpus, máslový krém, marmeláda, piškoty máčené v kávě, mléčný marcipán

Postup přípravy

Na přání....
Ty bradavky jsem měla tentokráte nějaké tmavé, budu muset okoukat jemnější provedení.

Zobrazit více...
OVOCE
Zmrazená citronová kůra

Zmrazená citronová kůra

Potřebné ingredience

Citrony

Postup přípravy

Citrony omyji,a vytřu do sucha,tak aby se mohly nastrouhat.Strouhanou citronovou kůru dám do malé plastové krabičky ( já používám obyčejnou krabičku z filmů na focení nebo…

Zobrazit více...
OVOCE
Vodní meloun jako dekorace na svatební stůl

Vodní meloun jako dekorace na svatební stůl

Potřebné ingredience

Vodní meloun, thajský nůž

Postup přípravy

:-)

Zobrazit více...
OVOCE
trnkový likér

trnkový likér

Potřebné ingredience

2 litry trnek přešlých mrazem, 2 litry vody, 1 kilo cukru, 2 dcl rumu, 2 dcl griotky

Postup přípravy

trnky opláchneme a dáme do misky, zalejeme vařící vodou uzavřeme a necháme schladnout při pokojové teplotě, když schladnou, rozmačkáme štouchadlem na brambory a uložíme na 3-5 dní…

Zobrazit více...

Kategorie