Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zeleninová jídla

Přidat recept
ZELENINOVÁ JÍDLA
Můj výmysl

Můj výmysl

Potřebné ingredience

1 paprika červená,5 rajčat,hrst rozinek,cibule,olej,sůl,skořice mletá,kečup

Postup přípravy

Na ciubulku dáme zeleninu nakrájenou na kostky,sůl,skořici kečup asi 2 P.lžíce, hrst rozinek a dusíme do štávy ..můžete podávat i s masem ..my měli knedlík :-)

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Kapusta od babičky

Kapusta od babičky

Potřebné ingredience

1 kapusta 1/2 kg brambor 2 cibule palice česneku sádlo voda mouka pepř sůl

Postup přípravy

Kapustu nakrájíme na hrubo, cibule na jemno. Brambory oloupeme, propereme a nakrájíme na kostky. Česnek očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.
Do většího hrnce dáme…

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
LEHKÁ VEČEŘE NAPŘ.PO CVIČENÍ

LEHKÁ VEČEŘE NAPŘ.PO CVIČENÍ

Potřebné ingredience

Mozzarela Light,rajčata,bazalka,sůl,pepř,balzamico ocet-krémový

Postup přípravy

nakrájíme,rajčata,mozzarellu a dáme na talíř,osolíme lehce,opepříme,posypeme bazalkou a lehce zakapneme balsamico octem

DOBROU CHUŤ

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Středomořské lilky

Středomořské lilky

Potřebné ingredience

Lilek, sýr, sardele či sardelovou pastu, oliv. olej, koření - sladká paprika, sušený česnek. Bazalku na ozdobu a pečivo k podávání.

Postup přípravy

Lilek pokrájíme na slabší kolečka max. 0,5 cm a osmažíme na oliv. oleji, vydličkou při smažení jakoby stlačuji a ždímam olej, obrátím a na již osmahnutou stranu lilku dám sardelku…

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
pesto z medvědího česneku

pesto z medvědího česneku

Potřebné ingredience

svazek medvědího česneku, asi 100 g sýru (používám Gran Moravia, popř. parmazán), trochu soli, olivový olej

Postup přípravy

Všechny přísady rozmixuju a dám do lednice, vydrží tam celkem dlouho, vynikající na topinku, na maso, do těstovin...

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Zapečený fenykl

Zapečený fenykl

Potřebné ingredience

2 - 3 bulvy fenyklu, sůl, pepř, česnek, muškátový oříšek, 1 smetana, 50g parmazánu

Postup přípravy

Fenykl nakrájíme na klínky, uvaříme v osolené vodě asi 5 min. Vyndáme a zchladíme. Přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou s česnekem, posypeme parmazánem…

Zobrazit více...

Kategorie