Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept

Středomořské lilky

0.0
Středomořské lilky

Potřebné ingredience

Lilek, sýr, sardele či sardelovou pastu, oliv. olej, koření - sladká paprika, sušený česnek. Bazalku na ozdobu a pečivo k podávání.

Postup přípravy

Lilek pokrájíme na slabší kolečka max. 0,5 cm a osmažíme na oliv. oleji, vydličkou při smažení jakoby stlačuji a ždímam olej, obrátím a na již osmahnutou stranu lilku dám sardelku, sýr a jemně posypu sladkou paprikou a sušeným česnekem (nemusí být). Lze ozdobit lístky bazalky, podávám s pečivem a též pecivem vytiram šťávu- olej z lilku. Někdy používám i sardelovou pastu tu máznu na plátek sýru a snažím do lehkého rozpuštění sýru. Již nesolím! Sardelka a sýr jsou slané dost. K dobrému vínku - mňam:).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie