Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Parní hrnec

Přidat recept
PARNÍ HRNEC
Rybička nasladko

Rybička nasladko

Potřebné ingredience

Rybí filety Brambory Mrkev Med

Postup přípravy

Brambory a mrkev nakrájíme na menší kousky, vložíme je do první nádoby parního hrnce, trošku osolíme. Do nádoby určené na maso (pokud to má Váš hrnec rozdělený stejně jako ten…

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
Marinované kuř.čtvrtky s baby karotkou a bramborem (tefal simply invents)

Marinované kuř.čtvrtky s baby karotkou a bramborem …

Potřebné ingredience

Kuř.čtvrtky nebo stehna,baby karotku,brambory,gril.koření,sůl,olej

Postup přípravy

Z kuřete stáhneme kůži,osolíme,okořeníme gril.kořením dáme do misky zakapeme olejem a necháme marinovat do druhého dne.Druhý den do spodní nádoby v parním hrnci narovnáme marin…

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
1. pokus - brambory, zelenina, vejce

1. pokus - brambory, zelenina, vejce

Potřebné ingredience

brambory, mražená zelenina, vejce, máslo, sůl

Postup přípravy

Do prvního patra jsem si oškrábala dvě brambory, do druhého nasypala trochu mražené zeleniny. Hrnec jsem zapnula na 15 minut. Kousíčkem másla jsem vymazala skleněnou misku a…

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
Losos se zeleninou a jogurtovým dipem

Losos se zeleninou a jogurtovým dipem

Potřebné ingredience

losos, mrkev, červená cibule, řapíkatý celer; * NA DIP: 150 ml bílého jogurtu (řecký, Skyr, kysaná smetana...), kopr, stroužek česneku, sůl, mléko na zředění (smetana)

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- lososa stáhnout z kůže, naporcovat, osolit a opepřit
- mrkev pokrájet na kolečka
- cibuli pokrájet na měsíčky
- celer pokrájet na menší kousky

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
Kuřecí kapsy plněné žampiony a slaninou

Kuřecí kapsy plněné žampiony a slaninou

Potřebné ingredience

kuřecí stehenní řízky, žampiony, pravá anglická slanina, koření na kuře

Postup přípravy

Řízky trochu rozklepat a poprášit kořením na kuře.

Slaninu pokrájet na tenké proužky a žampiony na čtvrtky. Obojí spolu krátce orestovat na pánvi.

Opečené žampiony…

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
Kuřecí špíz

Kuřecí špíz

Potřebné ingredience

kuřecí maso (prsní nebo stehenní řízek), kuřecí játra, cibule, zelená nebo žlutá kapie, rajčata, žampiony, anglická slanina, olej, grilovací koření + granulovaný česnek, sůl

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- maso + játra + slaninu + kapii pokrájet na kousky přiměřené velikosti
- cibuli + rajčata pokrájet na širší kolečka
- žampiony pokrájet na širší…

Zobrazit více...
PARNÍ HRNEC
Ovocné knedlíky

Ovocné knedlíky

Potřebné ingredience

¼ kostky čerstvého droždí (tzn. 10 g), 430 g polohrubé mouky, 250 ml mléka, 1 lžička cukru, 1 vejce, špetka soli, ovoce na náplň (borůvky, jahody, meruňky...)

Postup přípravy

Do mísy (nebo pekárny) dát droždí + cukr + mouku + mléko + vejce + sůl a uhníst tužší těsto.
Nechat nakynout (cca 1 hodinu).

Nakynuté těsto vyklopit na vál a rozdělit na…

Zobrazit více...

Kategorie