Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Hráškový krém ????????

Hráškový krém ????????

Potřebné ingredience

1 cibule 300g mražené hrášku Bonduelle Malý hrášek v plechu Bonduelle (v páře) Nemusí být 0,5l vývaru Smetana na vaření Sůl a pepř

Postup přípravy

Na másle s troškou oleje osmahneme krátce cibulku, přisypeme mražený hrášek, zamícháme a zalijeme horkým vývarem. Povaříme 5minut,pak přidáme druhý hrášek, osolíme, opepříme a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové po uhersku

Vepřové po uhersku

Potřebné ingredience

Pro 4 osoby asi 60 dkg vepřové plece,2 cibule,asi 4 stroužky česneku,2 bílé papriky,asi 4 rajčata,sůl,mletá paprika,pepř,olej,zakysaná smetana,hladká mouka,trocha mléka

Postup přípravy

Na lžíci oleje orestujeme nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.Pak přidáme maso nakrájené a proužky,osolíme,opepříme ,posypeme sladkou paprikou,podlijeme masovým vývarem…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Pomazánka co dům dal

Pomazánka co dům dal

Potřebné ingredience

Tvrdý salám, hermelín, eidam, vejce, okurka, majonéza, hořčice, tavený sýr, pomazankové máslo, sůl, pepř, petrželka, trochu mleté papriky.

Postup přípravy

Nastrouháme salám, vejce, okurku, eidam a hermelin. V druhé misce jsem si vyšlehala pomazankové máslo, tavený sýr, majonézu a hořčicí a pak vše smícháme dohromady. Ochutíme sooli,…

Zobrazit více...

Kategorie