Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
zvířátka z FMX a Smartflex

zvířátka z FMX a Smartflex

Potřebné ingredience

Smartflex

Postup přípravy

1

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Kakaové muffinky s tvarohovou náplní a višněmi*

Kakaové muffinky s tvarohovou náplní a višněmi*

Potřebné ingredience

Těsto: 300g hladké mouky, 180g Hery, 1/2 sáčku vanil.cukru,120g cukru krupice,2-3 lžičky kakaa,1 vejce,1 prášek do pečiva*** Náplň: 200g vaničkového tvarohu,1/2 sáčku vanil.cukru,2-3 lžíce cukru* Vypeckované višně,na každou muffinku 4-5 višní

Postup přípravy

Suroviny na těsto smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.Aby se nám s ním dobře pracovalo při naplňování muffinového plechu,nastrouháme ho nahrubo.
Tvarohovou náplň…

Zobrazit více...
DORTY
Kytička

Kytička

Potřebné ingredience

:o)

Postup přípravy

:o)

Zobrazit více...
DORTY
Srdce

Srdce

Potřebné ingredience

:O)

Postup přípravy

:o)

Zobrazit více...
DORTY
Šlehačkový dort

Šlehačkový dort

Potřebné ingredience

Čokoládový korpus:4 vejce,20dkg písk.cukru,25dkg pol.mouky,2 pol.lžíce kakaa.100ml.oleje,100ml horké vody,1 káv.vrchovatou lžičku sody(nebo 1/2 prdopeč.)Šlehačku Holé.čokoládu na vaření a 1zakysanou smetanu. ...........Na výrobu čokohmoty :: DOMÁCÍ GLUKOSA 400g cukru krystal 200ml vody 1/2 lžičky kyseliny citronové Smícháme,vodu,cukr a kyselinu citronovou a VELMI POMALU zahříváme.Nesmí se to vařit.Nechat na plotně tak hodinu a občas promícháme.Čím častěji mícháte tím je glukosa světlejší.Opravdu se nesmí vařit pak je hnědá.Uchováváme ve sklenici při pokojové teplotě.pokud by se delším skladováním utvořily na dně krystalky,tak opatrně rozpustit v mikrovlnce.

Postup přípravy

Na před si ušleháme sníh s polovinou cukru,ušleháme si žloutky s polov.cukru a horkou vodou do pěny,přidáme olej a střídavě přimícháváme mouku se sodou ,kakaem a ušlehaný sníh.

Zobrazit více...
DORTY
Tající sněhulák

Tající sněhulák

Potřebné ingredience

váha 5,5 kg, výška necelých 40 cm, je na náš zítřejší školní ples.....doufám, že neroztaje úplně (kácí se a kácí a kácí,...)

Postup přípravy

x

Zobrazit více...

Kategorie