Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Falešný prejt

Falešný prejt

Potřebné ingredience

500 g mletého masa, 1 kapusta, 2 vejce, 50g másla, 1 velká cibule, 4 stroužky česneku, majoránka, sůl, máslo, strouhanka

Postup přípravy

Kapustu omyjeme, rozpůlíme, dáme do hrnce s osolenou vodou. Necháme projít varem a vaříme asi 5 minut. Kapustu zcedíme a necháme zchladnout. Mezitím si nakrájíme cibulku na jemno…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Mleté  maso v zelném  listě

Mleté maso v zelném listě

Potřebné ingredience

1/2 kg mletého míchaného masa,1 cibuli,3 stroužky česneku,drcený kmín 2 housky namočené a vymačkané,pepř sůl,lžíci pln.hořčice libeček ,nebo petrželku,1 vejce. Hlávkové zelí 10 dkg anglické slaniny,kečup.

Postup přípravy

Maso promícháme s kořením a veškerými ingrediencemi.Z hlávky zelí odloupneme listy a chvilenku povaříme,aby změkly.Trošku sklepnu střed listu,aby se nelámal.Uděláme z mletého masa…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Zapečené špagety s mletým masem+salát

Zapečené špagety s mletým masem+salát

Potřebné ingredience

Uvařené špagety, ml.maso na cibulku,rajský protlak,oregano,cukr,sůl,česnek, rozšlehaná vejce v troše mléka. SALÁT:rukola,polníček,ledový,listový(co máme)steril.mandarinky a ddresink z 1bílý jogurt,1majolka,lžíce kečupu a česnek.

Postup přípravy

Uvařené špagety klasika smícháme se svou oblíbenou směsí-já dělám:ml.maso na cibulku,rajský protlak,oregano,cukr,sůl,česnek.Přidáme dvě rozšlehaná vejce v troše mléka a zalejem…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Mletí španělští ptáčci

Mletí španělští ptáčci

Potřebné ingredience

3/4 kg mletého masa (mix vepřové a hovězí), sůl, pepř, trošku mléka, 1 syrové vejce (do masa), 2 vařená vejce, hořčice, 6 plátků slaniny, 2 vařená vejce, 2 párky, okurek, mrkev, olej.

Postup přípravy

Tenhle předpis jsem převzala z internetové kuchařky ze Slovácka a mohu jen doporučit !!!! Tímto se autorce omlouvám za zapůjčení fotografie, ale u nás se to prostě nestihlo…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
ŠUNKOVÉ ROLKY S MLETÝM MASEM - VÝBORNÉ,RYCHLÉ........DLE RECEPTU VĚRKY ID 17739.......

ŠUNKOVÉ ROLKY S MLETÝM MASEM - VÝBORNÉ,RYCHLÉ.......…

Potřebné ingredience

1/2kg mletého masa - BUĎ OCHUCENÉ NEBO OCHUTIT DLE SEBE 7-10 plátků šunky 15-20dkg tvrdého sýra 1 smetana(250ml) kečup (cca3-4 lžíce) bazalka česnek 4stroužky + 1cibule

Postup přípravy

česnek + cibulku nakrájím najemno a dám na dno pečící misy......s masa vytvarujeme válečky které zabalíme do šunky/ debrecínky
Rolky a kuličky vyložíme do zapékací mísy,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
KARBENÁTKY Z VINNÉ KLOBÁSY

KARBENÁTKY Z VINNÉ KLOBÁSY

Potřebné ingredience

vinná klobása,vajíčka,cibule,česnek,vegeta,drcený kmín,grilovací koření,majoránka,petželka,strouhanka

Postup přípravy

Jelikož mi několikrát vinná klobása při opékání popraskala i když jsem ji předtím obalila v hladké mouce/jinak dělám i stočenou do šneků a obalenou v trojobale/vytvořila jsem si z…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Masoví ježci v rajské omáčce

Masoví ježci v rajské omáčce

Potřebné ingredience

1kg mleté maso-vepřové | 1 ks vejce | 3 hrstě opláchnuté rýže | bylinky bazalka, majoránka, rozmarýn | sůl, pepř | 1 ks velká cibule | 300 ml kečup | 3 ks rajčata | 1 ks rajčatový protlak-menší

Postup přípravy

Postup přípravy receptu Masoví ježci v rajské omáčce:\r\nVšechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Moje nejoblíbenější lasagne

Moje nejoblíbenější lasagne

Potřebné ingredience

1/2 kg mletého masa, 1 cibule, rajský protlak, hladká mouka na zahuštění, sůl, česnek, červená paprika, máslo, 1-2 balíčky lasagní, sýr na strouhání.

Postup přípravy

Připravíme si dvě omáčky:
masová: nakrájíme na drobno cibulku, zpěníme na oleji, přidáme ml. maso, sůl, papriku, prolisovaný česnek (může být sušený) zalijeme vodou a dusíme,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Těstoviny s mletým masem a sýrem

Těstoviny s mletým masem a sýrem

Potřebné ingredience

- cibule -sůl a pepř - sýr - mleté maso -těstoviny (jakékoliv) - olej na smažení nebo tuk-kmín

Postup přípravy

Nejdříve si na rozpáleném oleji (tuku) osmažíme cibulku do zlatova,až bude cibulka hotová přidáme mleté maso,orestujeme, až bude maso opečené tak ochutíme solí dle chuti a pepřem…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Boloňské špagety

Boloňské špagety

Potřebné ingredience

300 g mletého masa – směs vepřové a hovězí 1 malý rajský protlak ¼ pórku ¼ kostky masoxu hladká mouka, sůl 2 – 3 stroužky česneku koření na mleté maso nebo na špagety trochu oleje

Postup přípravy

Postup:
Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidáme…

Zobrazit více...

Kategorie