Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Boloňské špagety

0.0
Boloňské špagety

Potřebné ingredience

300 g mletého masa – směs vepřové a hovězí 1 malý rajský protlak ¼ pórku ¼ kostky masoxu hladká mouka, sůl 2 – 3 stroužky česneku koření na mleté maso nebo na špagety trochu oleje

Postup přípravy

Postup:
Rozpálíme trošku oleje a mleté maso na něm osmahneme, zaprášíme moukou a přidáme rajský protlak a podlijeme vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidáme masox, na kolečka nakrájený pórek, osolíme, přidáme jemně nakrájený česnek a dochutíme kořením. Necháme asi 10 minut povařit na mírném plameni. Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie