Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Tatranské kuře

Tatranské kuře

Potřebné ingredience

750 g strouhaných brambor, 1 vejce, 3-5 lžic polohrubé mouky, sůl, pepř, majoránka, lisovaný česnek a 100 ml mléka.

400 g kuřecích prsíček, solamyl, olej, 2 cibule, 450 g žampiónů, pepř, tuk na vymazání, 10 dkg krájené slaniny, 150 g strouhaného sýra.

Postup přípravy

Ze stouhaných brambor, vejce, polohrubé mouky, soli, pepře, majoránky, lisovaného česneku (dle chuti) a mléka připravte těsto na bramboráčky a upečte je na lívanečníku nebo na…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
KUŘECÍ ROLÁDA

KUŘECÍ ROLÁDA

Potřebné ingredience

Vykoštěné celé kuře, nakládaná zelenina Moravanka, 2 vejce, 10 dkg šunkového salámu (krájeného) a 10 dkg sýra eidam (krájeného), kousek másla, sůl, pepř, trochu oleje. Jehly malé nebo vázací provázek, sítka, alobal.

Postup přípravy

Nakládanou zeleninu Moravanka slejeme a zeleninu pokrájíme na menší kostičky. Rozpálíme trochu oleje a zeleninu na ní lehce opečeme a přidáme 2 vejce. Vše necháme vychladnout. Než…

Zobrazit více...

Kategorie