Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
bramboráčky s čínou

bramboráčky s čínou

Potřebné ingredience

jakékoliv ingredience, které dáváte do číny, bramboráčky Novaco (výborné), sýr, zelenina

Postup přípravy

udělejte oblíbenou čínu, osmažte bramboráčky a posypte strouhaným sýrem, ozdobte zeleninou

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
buchty v Ultra Plusu od firmy Tupperware

buchty v Ultra Plusu od firmy Tupperware

Potřebné ingredience

pouze pro představu

Postup přípravy

klasický recept

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Lehký broskvový koláč

Lehký broskvový koláč

Potřebné ingredience

osm čerstvých broskví (nebo tři plechovky loupaných konzervovaných broskví), šálek malin, půl šálku másla nebo margarínu, šálek mouky, jeden a půl šálku cukru, dvě lžíce prášku do pečiva, čtvrt lžíce soli, šálek mléka, lžičku skořice, čtvrt lžičky muškátového oříšku, šlehačku

Postup přípravy

Předehřejte troubu a broskve zatím rozkrájejte na centimetr široké plátky (konzervované nechte předtím okapat od šťávy, kterou si schovejte). V pánvi nebo mikrovlnce rozehřejte…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

Potřebné ingredience

plátek lososa (filet bez kůže), citron, bylinková sůl, bylinky (nejlepší čerstvé či mražené), porce těstovin (vhodné jsou např. široké nudle), špenát (ne protlak, vhodné jsou listy, či špenát sekaný), žampion (lze vynechat), cca 100 ml mléka, trojúhelníček taveného sýra, sýr strouhaný na posypání - množství dle chuti, kousek najemno nakrájené cibule, prolisovaný stroužek česneku.

Postup přípravy

Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme péct do trouby (předehřáté), asi na 15 minut. Uvaříme těstoviny.

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
Rizoto bez tuku

Rizoto bez tuku

Potřebné ingredience

jasmínová rýže, mražené žampiony, cibule, kukuřice bonduelle, makedonská zeleninová směs bonduelle, con fungi omáčka od Vitany, sůl, trochu sojovky, odtučněné mléko, bazalka a rajče na ozdobu

Postup přípravy

Uvaříme rýži, na rozehřátou pánev dáme mražené žampiony, přidáme nakrájenou cibuli, přilejeme mléko, aby se to nepřipálilo, přidáme sojovku. Až žampiony změknou, přidáme zeleninu…

Zobrazit více...

Kategorie