Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

0.0
Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

Potřebné ingredience

plátek lososa (filet bez kůže), citron, bylinková sůl, bylinky (nejlepší čerstvé či mražené), porce těstovin (vhodné jsou např. široké nudle), špenát (ne protlak, vhodné jsou listy, či špenát sekaný), žampion (lze vynechat), cca 100 ml mléka, trojúhelníček taveného sýra, sýr strouhaný na posypání - množství dle chuti, kousek najemno nakrájené cibule, prolisovaný stroužek česneku.

Postup přípravy

Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme péct do trouby (předehřáté), asi na 15 minut. Uvaříme těstoviny.
Omáčka: osmahneme cibuli, přidáme špenát, přidáme mléko, tavený sýr, česnek, osolíme, možno přidat pokrájený žampion. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí a omáčka je hladká.
Na talíř servírujeme těstoviny, přelijeme omáčkou, na to lososa a posypeme strouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 5. 8. 2006, 23:38
Jé to může být výborný!!!!!!!!!!! :-P (Y) :-) :-)
evkanes 6. 8. 2006, 17:17
@bubík4 Díky, je to fakt výborný. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie