Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou

0.0
Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou

Potřebné ingredience

4 filety lososa, citr. šťáva, olivový olej, 1 stroužek česneku, koření- italské bylinky, špetka zázvoru, 1 smetana, 1 KL švestkových povidel, sůl

Postup přípravy

Filety lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou a zakápneme citr. šťávou, osolíme, okořeníme. V teflonové pánvi si rozpálíme 1 PL olivového oleje a lososa na něm opečeme z každé strany 3-4 minuty. Poté ho vyjmeme, na pánev vylejeme kelímek smetany a dáme kávovou lžičku /(nemusí být vrchovatá ) švestkových povidel. Metličkou v pánvi rozšleháme a přidáme stroužek česneku. Jako příloha jsou dobré brambory, ale šly by i bramborové noky.
Rychlé a nenáročné na ingredience.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lienka26 26. 7. 2008, 12:43
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie