Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Podkůvky z lososa s jemnou omáčkou

0.0
Podkůvky z lososa s jemnou omáčkou

Potřebné ingredience

podkovy lososa, zelená petrželka, citronová šťáva,sůl, bylinky, škrob, máslo, oliv. olej

Postup přípravy

Lososové podkůvky pokapeme citronovou šťávou a necháme cca půl až hodinku odležet. Po té době podkovy osolíme a posypeme směsí bylinek ( já používám italské) a zelenou petrželkou. Na pánvi rozpustíme kousek másla a přidáme olivový olej, na kterém pak opečeme lososa ze všech stran. Kdydž je hezky opečený, přilijeme trochu vody a dusíme pod pokličkou ( já dusila cca 10 minut). Když je losos hotový vyjmeme ho z pánvičky a doděláme omáčku. Do pánvičky k výpeku z lososa přilijeme potřebné vodu, tak abychom měli potřebné množství omáčky. Dosolíme, zakápneme citronovou šťávou a zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě. Pro zjemnění přidáme ještě kousek másla. Tak a je hotovo a můžeme podávat. U nás s rýží. Je to celkem rychlovka a fakt mňamka. Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bacilek4 20. 3. 2016, 8:07
Vynikající |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie