(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
Pečený losos se smetanovým špenátem
Potřebné ingredience
LOSOS,225G MRAŽENÝ LISTOVÝ ŠPENÁT,MENŠÍ CIBULI,220ML SMETANY,2STROUŽKY ČESNEKU,SŮL,PEPŘ,CITRONOVÁ ŠŤÁVA
Postup přípravy
Porce lososa bez kůže omyjeme, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Mražené špenátové listy necháme povolit a nakrájíme nahrubo.
Na oleji zpěníme cibuli a česnek, vmícháme špenát, osolíme, opepříme a necháme podusit. Když šťáva vysmahne, vlijeme smetanu a prohřejeme. V pánvi na másle propečeme lososa z obou stran a můžeme podávat.
VHODNÉ I PRO DĚTI...
Na oleji zpěníme cibuli a česnek, vmícháme špenát, osolíme, opepříme a necháme podusit. Když šťáva vysmahne, vlijeme smetanu a prohřejeme. V pánvi na másle propečeme lososa z obou stran a můžeme podávat.
VHODNÉ I PRO DĚTI...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Gábina+Kačenka
(upraveno)
18. 8. 2012, 12:54
Vynikající!!!!! Právě jsme doobědvali. Rozhodně přidávám k seznamu oblíbených jídel! Ještě sklenka bílého a nemá to chybu! Díky za recept!!! Hezký den Gábina s rodinkou