(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Listový závin s lososem a listovým špenátem
Potřebné ingredience
Listové těsto, losos / já použila lisované kostky lososa, kde nejsou kosti nebo jinou rybu, ale bez kostí, např. pangase /, listový špenát, cibule, česnek, sůl, grilovací koření, citrón, koření na rybu, kopr, petrželka, vejce
Postup přípravy
Vyválíme listové těsto a uprośtřed naplníme krátce podušeným špenátem na cibuli a česneku. Na špenát poklademe rybu, kterou pokapeme citrónem, osolíme a okořeníme, posypeme snítky kopru a čerstvou petrželkou, závin zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme grilovacím kořením. Upečeme dozlatova. Podávám se zeleninou podušenou na másle. Je to výborné i studené.
Doprostřed poklademe špenát a rybu
Připraveno na pečení
Upečeno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcelau
(upraveno)
8. 6. 2011, 6:21
díky za připomenutí, udělám, ale s losoem jsem ještě nedělala, zajímavá kombinace a věřít, že i velice chutná