Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Opečková rýže

Opečková rýže

Potřebné ingredience

rýže, cibule, hřebíček, 3 lžíce oleje, 3 plátky másla

Postup přípravy

na 1 osobu cca 2-3 hrstě suché rýže, určené množství aspoň 2x \r\npropláchnout studenou vodou, dát vařit ve velkém množství vody. Vařit \r\ncca 5-7 min. - rýže je polotvrdá.\r…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Dezert: Tvarohový míša

Dezert: Tvarohový míša

Potřebné ingredience

Na 7 porcí: 3 polotučné tvarohy, smetana ke šlehání 1/4l, 2 lžíce cukru moučka, vanilkový cukr. Na čokoládový základ: 2 čokolády na vaření, 1 lžička cukru, půl balení vanilkového pudingu, 300 ml mléka.

Postup přípravy

Uvaříme puding do kterého zamícháme lžičku cukru a dvě tabulky čokolády na vaření. Lžicí rozdělíme do 6-7 skleniček nebo pohárů a necháme lehce zatuhnout.

Mezitím…

Zobrazit více...

Kategorie