Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Špačí/ ptačí budka z čokolády

Špačí/ ptačí budka z čokolády

Potřebné ingredience

čokoláda, šablony, marcipán, pařížský krém, korpus

Postup přípravy

Korpus pečen na plechu a následně vyřezáván a tvarován, plněno pařížským krémem a následně nahoru lepeny pláty čokolády tvarované na podložce, špaček a třešničky ve štítě budky…

Zobrazit více...
DORTY
Květinový dort

Květinový dort

Potřebné ingredience

Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce, korpus marcipán

Postup přípravy

Plněno mým nejvíc používaným krémem, klasický korpus, květy tvořeny vykrajovátky

Zobrazit více...
DORTY
Dort pro florbalistu

Dort pro florbalistu

Potřebné ingredience

Zakysaná smetana, tvaroh, ovoce - jahody, banány, korpus, marcipán. Ozdoby dělány tvořítky na marcipán

Postup přípravy

Dort je dělán z klasického korpusu, plněný krémem z tvarohu, zakysanky a ovoce - viz předešlé mé recepty

Zobrazit více...
DORTY
Rychlý šlehačkový dort

Rychlý šlehačkový dort

Potřebné ingredience

Korpus smetana (je to speciální desertní smetana, která se dá zakoupit v Polsku, je už taková dost hustá, nemusí se šlehat), ovocný protlak, marcipán

Postup přípravy

Tento dort vznikl jen proto, abych mohla vyzkoušet nový krém a své nové pomůcky

Zobrazit více...
DORTY
čokoládový dort s pařížským krémem

čokoládový dort s pařížským krémem

Potřebné ingredience

Pařížský krém korpus čokoláda na ozdoby - transfer folie, formička na ozdoby a podložka na zdobení šlehačka, pařížská šlehačka, jahoda (uprostřed dortu v čokoládě)

Postup přípravy

čokoládové pláty kolem dortu jsou zdobeny transfer fólií a speciální podložkou, čokoládové tvary na dortu jsou tvořeny ve formičkách

Zobrazit více...
DORTY
Výzdoba dortu AC DC

Výzdoba dortu AC DC

Potřebné ingredience

Mléčný marcipán, pevné nervy, potravinářské barviva

Postup přípravy

Připravovala jsem ruku a nápis na dort pro známou na téma AC DC

Zobrazit více...
DORTY
Rychlý čokoládový dort

Rychlý čokoládový dort

Potřebné ingredience

pařížský krém z jahodové čokolády čokoládový korpus čokoládová poleva

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Tvarohový ovocný dort

Tvarohový ovocný dort

Potřebné ingredience

Ovoce - jahody, borůvky\r\nTvaroh\r\nKysaná smetana\r\nCukr vanilkový\r\nKorpus + tekuté potravinářské barvy\r\nTyčinky vanilkové a kakaové, ovoce na zdobení, želatina

Postup přípravy

Viz postup u předešlých dortů\r\nBarvení korpusu - rozdělíte si těsto do 4 nádob (chcete-li více barev, klidně do více), přimícháte barvy a postupně vlíváte do sebe.

Zobrazit více...
DORTY
Dort baskytara

Dort baskytara

Potřebné ingredience

Marcipán korpus (bábovka olejovka) krém tělo - kysaná smetana+tvaroh+jahody krém krk - pařížský krém marmeláda na pomaz korpusů před nanesením krémů šablona z papíru párátka na připevnění některých dílů nitě na struny kupa trpělivosti :-)

Postup přípravy

Upekla jsem 3x korpus na plechu (ze 4.vajec) a připravila si šablonu z papíru (překreslila jsem si ji z počítače podle vybrané kytary) a podle ní vyřízla vždy 2 stejné korpusy …

Zobrazit více...
DORTY
Dort s čokoládou, marcipánem a pařížským krémem

Dort s čokoládou, marcipánem a pařížským krémem

Potřebné ingredience

Mramorový korpus Marmeláda Pařížský krém Marcipán Čokoláda

Postup přípravy

Mramorový korpus (v mých prvních receptech na dorty, případně dodám), 2x prokrojím, naplním pařížským čokoládovým krémem a zdobím nahoře plátem marcipánu, do kterého vytlačím přes…

Zobrazit více...

Kategorie