Zobrazit přihlášovací formulář

Dort s čokoládou, marcipánem a pařížským krémem

0.0
Dort s čokoládou, marcipánem a pařížským krémem

Potřebné ingredience

Mramorový korpus Marmeláda Pařížský krém Marcipán Čokoláda

Postup přípravy

Mramorový korpus (v mých prvních receptech na dorty, případně dodám), 2x prokrojím, naplním pařížským čokoládovým krémem a zdobím nahoře plátem marcipánu, do kterého vytlačím přes váleček zdobící folii.
Čokoládový plát okolo je z čokoládových pecek z mléčné čokolády z cukrářských potřeb a zdobený čokotransfer fólií.

Marcipánové gerbery

čokoláda zdobená pomocí transfer folie

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie