Dort s čokoládou, marcipánem a pařížským krémem
Potřebné ingredience
Mramorový korpus Marmeláda Pařížský krém Marcipán Čokoláda
Postup přípravy
Mramorový korpus (v mých prvních receptech na dorty, případně dodám), 2x prokrojím, naplním pařížským čokoládovým krémem a zdobím nahoře plátem marcipánu, do kterého vytlačím přes váleček zdobící folii.
Čokoládový plát okolo je z čokoládových pecek z mléčné čokolády z cukrářských potřeb a zdobený čokotransfer fólií.
Čokoládový plát okolo je z čokoládových pecek z mléčné čokolády z cukrářských potřeb a zdobený čokotransfer fólií.
Marcipánové gerbery
čokoláda zdobená pomocí transfer folie
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé