Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Hokkaido polévka s kari

Hokkaido polévka s kari

Potřebné ingredience

Hokkaido dýně, kari, olivový olej, mléko/smetana, sůl, pepř, vývar/voda

Postup přípravy

Od někoho dostaneme Hokkaido dýni :), dobře omyjeme, zbavíme vnitřních semínek a nakrájíme i se slupkou na malé kostičky. V hrnci zahřejeme olivový olej, orestujeme kostičky dýně,…

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Letní lečo

Letní lečo

Potřebné ingredience

Rajčata, papriky, uzenina (nemusí být), vejce, olej, sůl

Postup přípravy

Nakrájíme očištěná rajčata a papriky, vložíme do nepřilnavého hrnce nebo na pánev, na kapku oleje. Osmahneme, rajčata pustí šťávu, poté osolíme dle chuti, přidáme jakoukoliv…

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
Papriky plněné sýrem - na gril i do trouby/remosky

Papriky plněné sýrem - na gril i do trouby/remosky

Potřebné ingredience

Slovenské papriky (ty klasické světle zelené); Sýr Balkán nebo balkánského typu; Sýr Niva; Anglická/Váhalová slanina/bok-plátky dlouhé;

Postup přípravy

papriky umyjeme, vyčistíme, je dobré vyříznout bubáky tak, aby zůstal okraj, oba druhy sýru nadrobíme do misky a uděláme směs sýr plníme do paprik, musíme vyvinout mírný tlak k…

Zobrazit více...

Kategorie