Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Rumový dort s margotkou

Rumový dort s margotkou

Potřebné ingredience

2 vejce, 80 g cukru krupice, 40 g mletých ořechů, 40 g polohrubé mouky (v tom 1 lžička kakaa), 2 polévkové lžíce oleje, pečeme 3x, krém: 250 g másla, 150 g cukru moučka, 300 ml mléka, 2 polévkové lžíce polohrubé mlouky, 1 vanilkový cukr, 75 g ztuženého tuku, 100 g strouhané čokolády Margot, dohotovení: rum, 50 g čokolády margot, čokoládové hoblinky, mléčná marcipánová hmota,rumové pralinky.

Postup přípravy

Na ořechový piškot: (forma 26 cm) 2 bílky se špetkou soli šleháme, když se nám začne tvořit sníh, přidáme krupicový cukr a vyšleháme tuhý sníh. Přidáváme za stálého šlehání…

Zobrazit více...
DORTY
měšec

měšec

Potřebné ingredience

7,5 kg

DORTY
plážový

plážový

Potřebné ingredience

kokosový korpus i krém, želatina, falešný marcipán

Postup přípravy

Kolegyni pro kamarádku co má ráda kokos a moře

Zobrazit více...
DORTY
pro hasiče

pro hasiče

Potřebné ingredience

korpus černý čokoládový a červený jahodový, krém vanilkový, potah marcipánová hmota

DORTY
na večírek

na večírek

Potřebné ingredience

korpus-čokoládový a vanilkový obarvený červeným barvivem, krém ořechový, marcipánová hmota, čokoládová modelovací hmota.

DORTY
Pro rodiče k výročí

Pro rodiče k výročí

Potřebné ingredience

PIŠKOT: 3 vejce, 180 g polohrubé mouky, 180 g cukru, 3 lžíce horké vody, 6 lžic oleje, 0,5 prášku do pečiva, (pekla jsem korpus dvakrát a potřetí s přidáním kakaa) 50 g kakaa. KRÉM: 3 vejce, 12 dkg moučkového cukru, 25 dkg 100% tuku, 25 dkg másla.

Postup přípravy

PIŠKOT:
Bílky se špetkou soli šleháme, když se nám začne tvořit sníh, přidáme cukr a vyšleháme tuhý sníh. Přidáváme za stálého šlehání žloutky,vodu, olej a ještě dobře…

Zobrazit více...
DORTY
Dort s tvarohem a želatinou

Dort s tvarohem a želatinou

Potřebné ingredience

150 g másla, 150 g cukru moučka, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, 2 polévkové lžíce želatiny, 250 ml vody, 125 ml mléka, 2 měkké tvarohy, asi 30 dlouhých piškotů, 1 balíček kulatých piškotů, 1 šlehačka, 1 ztužovač do šlehačky, jahody, meduňka.

Postup přípravy

Želatinu namočíme do vody a necháme nabobtnat. Přivedeme k bodu varu (nevaříme) a vlijeme do studeného mléka. Necháme vychladit. Žloutek, máslo, cukr a vanilkový cukr utřeme do…

Zobrazit více...

Kategorie