Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové panenky po myslivecku

Vepřové panenky po myslivecku

Potřebné ingredience

Vepřové panenky, ( mohou být i kančí, ale jsou o dost dražší! ), koření na divočinu-možno koupit, sůl, angl. slanina, červená cibule, čerstvé žampiony, rajský protlak, nakládané brusinky, červené víno, trocha solamylu.

Postup přípravy

Celé panenky osolím a po všech stranách hojně posypu kořením a nechám min. 2dny odležet v chladu.
Na větší pánvi s rozpuštěným sádlem pomalu opékám maso pod poklicí a často…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Japonské medajlonky

Japonské medajlonky

Potřebné ingredience

Vepřová panenka nebo kotleta bez kosti, kikkoman nebo jiná soj. omáčka, rýžové víno na vaření, možno nahradit vermutem, bílý pepř, ml. zázvor, solamyl, olej, kořenící sůl Aji-no-moto, možno nahradit glutaman sodný.

Postup přípravy

Maso nakrájím na medajlonky, naklepu, NESOLIM, posypu b.pepřem a zázvorem. V misce smíchám kikkoman a víno dle množství masa. Maso vložím do marinády a nechám odležet 2hod, může…

Zobrazit více...

Kategorie