(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Japonské medajlonky
Potřebné ingredience
Vepřová panenka nebo kotleta bez kosti, kikkoman nebo jiná soj. omáčka, rýžové víno na vaření, možno nahradit vermutem, bílý pepř, ml. zázvor, solamyl, olej, kořenící sůl Aji-no-moto, možno nahradit glutaman sodný.
Postup přípravy
Maso nakrájím na medajlonky, naklepu, NESOLIM, posypu b.pepřem a zázvorem. V misce smíchám kikkoman a víno dle množství masa. Maso vložím do marinády a nechám odležet 2hod, může být i do druhého dne. Medajlonky obalím v solamilu a osmažim na menším množství oleje, maso nesmí být ponořené, pouze z jedné strany, asi dvakrát obrátím, až je krusta chrupavá medajlonky vyjmu, nechám okapat a dám na talíř nejlépe s asijskou zeleninovou oblohou nebo salátem. Nakonec medajlonky posypeme kořenící solí!!!
Je možno použít jakékoliv minutkové maso, hovězí, kuřecí, ryby né zvěřinu a skopové.
Přeji DOBROU CHUT
Je možno použít jakékoliv minutkové maso, hovězí, kuřecí, ryby né zvěřinu a skopové.
Přeji DOBROU CHUT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé