Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové panenky po myslivecku

Vepřové panenky po myslivecku

Potřebné ingredience

Vepřové panenky, ( mohou být i kančí, ale jsou o dost dražší! ), koření na divočinu-možno koupit, sůl, angl. slanina, červená cibule, čerstvé žampiony, rajský protlak, nakládané brusinky, červené víno, trocha solamylu.

Postup přípravy

Celé panenky osolím a po všech stranách hojně posypu kořením a nechám min. 2dny odležet v chladu.
Na větší pánvi s rozpuštěným sádlem pomalu opékám maso pod poklicí a často…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Alibaba a 40 loupežníků aneb, česnekové šílenství!!!

Alibaba a 40 loupežníků aneb, česnekové šílenství!!!

Potřebné ingredience

1 kuře, nebo 6 stehen, 40 stroužků česneku, č.pepř, strouhaný muškátový oříšek, sůl, máslo a voda.

Postup přípravy

Rozpůlené kuře po všech stranách osolím a hojně posypu směsí koření, půl na půl ml. pepř a muš. oříšek a nechám odležet min. 2hod. lépe do druhého dne.Dno pekáče pokladu celýmý…

Zobrazit více...
ZVĚŘINA
Kančí nebo jehněcí přední noha nadívaná česnekem.

Kančí nebo jehněcí přední noha nadívaná česnekem.

Potřebné ingredience

Celá přední noha s kostí z kance nebo jehněte, velké množství stroužků česneku, koření na divočinu-není problém koupit,sůl, sádlo, černé pivo.

Postup přípravy

Do masa vpichuji uzkým nožem otvory do kterých dávám celé stroužky česneku co nejhloub, aby byly schované v mase!!! Pročesnekuji co nejhojněji. Nohu po všech stranách osolím a…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Omeleta s česnekem a sýrem

Omeleta s česnekem a sýrem

Potřebné ingredience

2 vejce, 2 stroužky česneku, tvrdý strouhaný sýr, majoránka, sádlo nebo olej.

Postup přípravy

V misce zamíchám vejce, drcený česnek, sýr a majoránku, nesolím a vliju na hodně rozpálenou omaštěnou pánvičku, když se omeleta lehce zatahne překlopím na půl ztlumím a nechám…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Japonské medajlonky

Japonské medajlonky

Potřebné ingredience

Vepřová panenka nebo kotleta bez kosti, kikkoman nebo jiná soj. omáčka, rýžové víno na vaření, možno nahradit vermutem, bílý pepř, ml. zázvor, solamyl, olej, kořenící sůl Aji-no-moto, možno nahradit glutaman sodný.

Postup přípravy

Maso nakrájím na medajlonky, naklepu, NESOLIM, posypu b.pepřem a zázvorem. V misce smíchám kikkoman a víno dle množství masa. Maso vložím do marinády a nechám odležet 2hod, může…

Zobrazit více...

Kategorie