Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Japonské medajlonky

0.0
Japonské medajlonky

Potřebné ingredience

Vepřová panenka nebo kotleta bez kosti, kikkoman nebo jiná soj. omáčka, rýžové víno na vaření, možno nahradit vermutem, bílý pepř, ml. zázvor, solamyl, olej, kořenící sůl Aji-no-moto, možno nahradit glutaman sodný.

Postup přípravy

Maso nakrájím na medajlonky, naklepu, NESOLIM, posypu b.pepřem a zázvorem. V misce smíchám kikkoman a víno dle množství masa. Maso vložím do marinády a nechám odležet 2hod, může být i do druhého dne. Medajlonky obalím v solamilu a osmažim na menším množství oleje, maso nesmí být ponořené, pouze z jedné strany, asi dvakrát obrátím, až je krusta chrupavá medajlonky vyjmu, nechám okapat a dám na talíř nejlépe s asijskou zeleninovou oblohou nebo salátem. Nakonec medajlonky posypeme kořenící solí!!!
Je možno použít jakékoliv minutkové maso, hovězí, kuřecí, ryby né zvěřinu a skopové.
Přeji DOBROU CHUT

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie