Zobrazit přihlášovací formulář
ZELENINOVÁ JÍDLA
HARISA

HARISA

Potřebné ingredience

Verze origo. 1 kg rajčat 1/2 kg hl.zelí 2 velké cibule 6ks velké červené papriky 10 dkg feferonek Nálev: 1/4 l octu 18 dkg cukru 1 PL DEKA Pokrajet na menší kousky povařit /asi 15mim/ pak rozmixovat a dát do skleniček dnem vzhůru. MOJE verze: 1 kg rajčat asi 3/4 kg červených paprik /6 ks-záleží jak jsou velké 3 střední cibule 2 stroužky česneku 7,5 dkg feferonek 3/4 kg hl.zelí Nálev: 1 PL Deka 150 ml 5% Bzeneckého vinného octa 50 ml 8% Bzeneckého ochuceného octa 11 dkg cukru PŘÍPRAVA I PROVEDENÍ JAK U ORIGA.

Postup přípravy

Dostala jsem od kamarádky recept na HARISU.Možná si někdo na ni pamatuje. Je to pikantní zeleninová směs. Použití místo hořčice,příloha k jídlu,do omáček no prostě fantazii se…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Tatarka z cukety

Tatarka z cukety

Potřebné ingredience

Hlavně cuketa

Postup přípravy

Tak vám posílám recept na " TATARKU Z CUKETY".
2 kg cukety, 2 cibule, 3 červené papriky, 1 hlavičku česneku,1-2 feferonky nebo křen.
Vše pokrájet na malé kousky,…

Zobrazit více...

Kategorie