Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Omáčky

Přidat recept
OMÁČKY
Vepřové ragú v houbové omáčce s koprem

Vepřové ragú v houbové omáčce s koprem

Potřebné ingredience

pro 4 porce asi 500 g vepřového masa (libové-plec, krkovice), olej nebo sádlo, 1 cibule, 2 lžíce hl. mouky, sušené nebo čerstvé houby (množství dle oblíbenosti), 1 kelímek smetany (12%), kopr, ocet, sůl a cukr

Postup přípravy

Maso nakrájíme na stejně velké kousky. Drobně nakrájenou cibuli usmažíme na tuku do zlatova v tlakovém hrnci, pak přidáme maso a opečeme za stálého míchání. Osolíme, podlijeme asi…

Zobrazit více...
OMÁČKY
Svíčková třetí generace

Svíčková třetí generace

Potřebné ingredience

kořenová zelenina(mrkev, celer, petržel), cibule, slanina, smetana, nové koření, bobkový list, pepř, sůl, směs pod svíčkovou (kupovaná), maso (hovězí, krůtí, vepřové, mleté - dle libosti a chutě), houskový knedlík

Postup přípravy

Když chystám svíčkovou na neděli, tak si tak ve středu naložím maso na svíčkovou-kupovanou směs pod svíčkovou dám do pekáče (aspoň nemusím dělát lák) přidám kus čerstvého celeru,…

Zobrazit více...

Kategorie