Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 157 návštěvníků)

NEPEČENÝ brusinkovo-šlehačkový

0.0
NEPEČENÝ brusinkovo-šlehačkový

Potřebné ingredience

KORPUS :2 balíčky tmavých BE-BE sušenek,1/2 másla,5 lžic rumu RŮŽOVÁ VRSTVA : 1 malý brusinkový kompot,2 šlehačky na šlehání 33% tuku (250 ml),1 želatinový ztužovač dr.Oetker BÍLÁ VRSTVA :2 sušené šlehačky v prášku,300 ml mléka DÁLE :ráfek o průměru 22 cm,čokoláda na postrouhání.

Postup přípravy

Velice rychlý a lahodný dortík.
BEBEčka rozdrtit-já drtím ponorným mixérem,smíchat s rozpuštěným máslem a rumem.Natlačit obrácenou lžící do dortového ráfku.
Vyšlehat 2 šlehačky do tuha.Brusinky dát do větší mísy,přidat podle návodu připravený želatinový ztužovač dr.Oetker-dobře zašlehat a přidat ušlehané šlehačky,dobře promíchata nanést na sušenkový korpus.Podle návodu vyšlehat 2 sušené šlehačky v prášku s 300ml mléka,nanést na brusinkovou pěnu.Postrouhat čokoládou a šoupnout do lednice.Nechat klidně přes noc.Dobrou chuť.

suroviny na korpus

hotový korpus

suroviny na náplň

Do brusinek zašlehat připravený želat.ztužovač a 2 vyšlehané šlehačky,nanést na korpus

podle návodu připravit 2 práškové šlehačky,nanést na brusinkovou vrstvu,postrouhat čokoládou a dát vychladit.

nechat vychladit-alespoň 2 hodiny,klidně i přes noc.

Ještě dělám nepečený z tvarohu a bílé čokolády postup mám v receptech http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=106392&user=165593

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Sophie70 7. 3. 2012, 13:23
perfetnéééééééééé (Y)
gonzar 7. 3. 2012, 13:18
Soni, to je nádherný (^) Z receptu jsem nadšená, musí to být velká dobrota. Určitě vyzkouším a díky. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (L) (L) (hello) (hello)
ssonda 7. 3. 2012, 17:54
@gonzar (L) (L) (L)díky Ali (hello) (hello) (hello)
Janyse 7. 3. 2012, 10:32
(Y) (Y) (Y) takové dorty miluju (zajic) určitě vyzkouším
Luci 7. 3. 2012, 8:18
Ten vypadá úúúúúúúúúúúúúžasne, určitě vyzkouším, už se těším (C)
darinka30 6. 3. 2012, 20:51
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ssonda 9. 3. 2012, 8:37
@darinka30 (F) (F) (F)
veuda1 6. 3. 2012, 20:35
(H) jako vždy, perfektní (F)
jansemi 6. 3. 2012, 20:32
Aké je to mlieko DÁLE? Zdá sa mi, že nejako perfektne tie práškové šľahačky držia, ja nemám veľmi dobrú skúsenosť a ani nemám pocit, že tie moje vrstvy sú také vysoké. V čom je problém? Dík za radu.
ssonda 6. 3. 2012, 20:53
@jansemi Já žádný problém nevidím (H) mléko bylo polotučné a drželo to pěkně.Na jednu šlehačku v prášku se dává 150 ml-já použila 2 tedy 300ml.
Beruška46 6. 3. 2012, 20:18
Jako vždy vypadá velice lákavě a chutně.Tvoje recepty sleduji a občas nějaký zkusím,je to bašta.Jen se mi nezdá v tomto receptu to množství mléka :-( na 2 sušené šlehačky 3000ml mléka ? Asi se tam vloudila jedna nula navíc :-) .. ale určitě tento zkusím,brusinky mám doma.,díky za recept.
ssonda 6. 3. 2012, 20:49
@Beruška46 Ne Ivo, ,já tam mám 300ml-na jednu je 150ml :-) :-) :-) a jooooo v postupu přípravy bylo 3000,omlouvám se,ten šotek ale řádí.
(Gabriška) 6. 3. 2012, 18:14
Ten vypadá skvěle (^) (zajic) (Y) (Y) (Y) (Y)Hned bych si kousíčeček dala :-$
ssonda 11. 3. 2012, 19:00
@(Gabriška) (F) (F) (F)
Vanny1 6. 3. 2012, 18:09
nádhera (Y)
ssonda 7. 3. 2012, 12:58
@Vanny1 (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie