Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Nepečený studený dezert

0.0
Nepečený studený dezert

Potřebné ingredience

Dlouhé piškoty,1 pomazánkové máslo bez příchuti,1 zakysaná smetana,1 tvaroh ve vaničce,2 banány( nebo jiné ovoce),1 banánový puding( nebo jiná příchuť).500 ml polotučného mléka,2 vanilkové cukry,2 plné lžíce cukru krystal, mandlové ozdoby, čokoládová poleva

Postup přípravy

Chlebíčkovou hranatou formu si vyložíme potravinářskou folií. Z Mléka ,pudingového prášku a 2 lžic krystal. cukru uvaříme puding a nalijeme na dno formy. Na puding dáme vrstvu piškotů. V míse smícháme pomazánkové máslo, tvaroh, kysanou smetanu a 2 vanilkové cukry. Této směsi rozetřeme 1/3 na piškoty. Na to naskládáme kolečka banánu ,na ně zase krém 2/3na to piškoty, na ně krém, banán a nakonec poslední řada piškot. Pak celé zabalíme do folie nebo alobalu a necháme v ledničce ztuhnout -nejlépe do druhého dne. Pak vyklopíme na mísu. Já jsem ještě ozdobila rozpuštěnou čokoládou a mandlovými ozdobami. Je to velmi osvěžující, lahodný dezert, vhodný právě zrovna na vánoce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Babííí 21. 1. 2015, 20:22
(Y) (Y) (Y) bohužel jsem dezertík našla až dnes, ale určitě vyzkouším, vypadá velice chutně (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie