(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Mrkvová omáčka s hovězím masem a rýží
Potřebné ingredience
1 a 1/2 větší mrkve, sůl, plátek hovězího masa, vrchovatou lžičku Lučiny, lžičku hl.mouky, lžíci rýže
Postup přípravy
Plátek masa si předem uvařím se zeleninou (petrželka, mrkev, majoránka, petrželová nať, špetka soli), tím si připravím hovězí vývar s těstovinama. Maso vyjmu, nakrájím na kostičky.
Mrkev očistím, nastrouhám najemno a dám dusit ve vodě se špetkou soli. Poté přidám na kostičky nakrájené maso a dále vařím. Snažím se, aby zůstalo co nejméně vody. Nakonec přidám umíchanou Lučinu s hl.moukou a trochou vody a míchám. Povařím ještě asi 10-15minut.
Podáváme s rýží.
Dobrou chuť!
Mrkev očistím, nastrouhám najemno a dám dusit ve vodě se špetkou soli. Poté přidám na kostičky nakrájené maso a dále vařím. Snažím se, aby zůstalo co nejméně vody. Nakonec přidám umíchanou Lučinu s hl.moukou a trochou vody a míchám. Povařím ještě asi 10-15minut.
Podáváme s rýží.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé