Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

Nakládaný hermelín -možno i se špekáčkama

0.0
Nakládaný hermelín -možno i se špekáčkama

Potřebné ingredience

hermelíny /já používám cammembert/..................

cibule,česnek,kapie...........................

grilovací koření....................................

pálivé grilovací koření nebo chilli.................................

bobkový list..........................................................................................................................................................................

na nálev...........................

trochu vody...........................

2 PL cukru.......................

6 PL octa.........................

2 čl koření pikanta......................

pepř..........................

to celé svaříme a necháme vychladit, po té dolejime olejem v poměru přibližně 1:2

Postup přípravy

hermelíny necháme nebo nakrájíme na větší kousky

posypeme kořením a dáváme do sklenice,prokládáme cibulí na kolečka,kapií a plátky česneku,přidáme bobkový list a zalijeme nálevem smíchaným s olejem.

Dáme do lednice na dobu jak dlouho vydržíme :-)

ted jsem dělala variantu pokrájený hermelín s kousky špekáčků.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vepevil 4. 6. 2009, 8:31
Vypadají nádherně (Y) (Y) (Y), manžílek se vyjádřil jednou v restauraci, že bych mohla udělat doma- no konečně super recept- určitě vyzkouším- chci se zeptat jen k nálevu- 1 díl oleje a dva díly nálevu- nebo obráceně *-)? Koření pikanta- to se tak přímo jmenuje? Děkuju za info, zdravím Věra (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
lenoska 4. 6. 2009, 11:48
@vepevil Koření se jmenuje Pikant a je určené na nakládání, a je to 1 díl láku a 2 díly oleje, zkuste jsou výýborné (L)
vepevil 4. 6. 2009, 14:28
@lenoska děkuji, pak písnu až budu dělat jak chutnaly (pl) (zajic) (hello)
sirai 3. 6. 2009, 19:31
hned bych si dala,úplně tu slintám ;-) ;-) ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie