Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Pangasius s cuketou a česnekem.od 10měsíce věku

0.0
Pangasius s cuketou a česnekem.od 10měsíce věku

Potřebné ingredience

1plát Panganius-lepší kvality,1ks malé cukety,podravka bez glutamátu a 4stroužky česneku,olej,voda,špetka drceného kmínu-nemusí být

příloha bramborové pyré se špenátem-podle fantazie

Postup přípravy

Do varného skla dáme rozmražený,opláchnutý,osušený filet ryby,který posypeme podravkou a jemně okořeníme drceným kmínem..podlejeme olejem,jen decentně,ryba pustí vodu,a také ji trošku podlijeme..oloupeme cuketu,nakrájíme na kolečka jak je,i s dužinou,pokud není mladá a poklademe kolem i přes filet,pokud máme jarní cibulku,klidně jednu můžeme jen položit na ovonění a dáme péct..pečeme ve vyhřáté troubě v horkovzdušné na 180 tak 40min,a otáčíme.podle potřeby jemně podlejeme..20min před dopečením,přidáme česnek na plátky, a posypeme podle představy.pečeme,až bude cuketa hotová..ta trvá dýl jak ryba-až bude měkká..mezitím si uděláme bram. kaši a pokud máme doma listový špenát, nebo ty válečky od Bonduel,tak 2ks rozehřejeme zvlášt v hrnci v horké vodě a krátce povaříme,..vmícháme do bramborové kaše,kterou jsme připravily z normálního mléka,ta troška nevadí u menších dětí a v jídle se to stratí-rada od lékařky:-)
rybu rozmačkáme scuketou a česnekem a podáváme s bramborovým pyré se špenátem,nemusí být..moje nápady:-) může si to dát maminka taky a má zdravou,nízkokalorickou mnamku..naše Charlottka to miluje a dělám jí to od 10měsíce věku:-) dobrou chut přeje Markéta

MŮŽEME DĚLAT I NA PÁNVI,JE TO RYCHLEJŠÍ,ALE V TÉ TROUBĚ JE TO ZDRAVĚJŠÍ:-)

nebo můžeme použít jakou koliv sezoní zeleninu

výsledek s bram.kaší:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie