(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Kuřecí játra v parním hrnci
Potřebné ingredience
Kuřecí játra 500g, 1 balení mražených fazolových lusků, brambory, sůl, pepř, olej.
Postup přípravy
Kuřecí játra nakrájíme na kousky, vložíme do nádoby parního hrnce, osolíme a opepříme. Do druhé nádoby dáme fazolové lusky, kdo chce, může přisolit. Parní hrnec zapneme na 20-30 minut. Mezitím si dáme péct brambory - oškrábeme, nakrájíme na kostičky, dáme na plech s pečícím papírem, osolíme a kdo chce, může trochu polít olejem.
V hrnci
brambůrky v troubě
na talíři
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lenka 1551
(upraveno)
14. 2. 2011, 21:51
Dobrý večer, zdá se mi škoda dělat brambory zvlášť v troubě, když vaříte maso v pařáku. Vždyť brambory z parního hrnce jsou výborné
ianina
(upraveno)
15. 2. 2011, 14:00
@Lenka 1551
Vařené můžou být samozřejmě taky, z parního hrnce jsou nejlepší , ale mi k tomuto jídlu máme rádi právě ty pečené
karmala
(upraveno)
10. 2. 2011, 21:35
Díky za recepty ,jsem nováček tak jsem ráda za každý recept
Lucienej
(upraveno)
29. 10. 2010, 14:10
radobelina
(upraveno)
10. 9. 2010, 10:52
To vypadá moc hezky.