(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Květáková večeře
Potřebné ingredience
Květák,1 cibuli,oliv.olej,3 str.česneku,kečup asi 200 g,zelená petrželka/nemusí být/sýr na strouhání
Postup přípravy
Uvaříme si květák do měkka-scedíme a rozdělíme na růžičky.Na oliv.oleji zesklovatíme cibulku,přidáme utřený česnek a růžičky květáku ,nasek.petrželku - osmahneme.Nakonec zalijeme kečupem a prohřejeme.Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.PZ toto výborné papání jíme s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marky468
(upraveno)
4. 2. 2012, 19:06
Dnes jsem zkoušela, opravdu mňamka . Jenom jsem přidala osmaženou slaninku a trošku víc česneku. Měli jsme jenom tak samotné se zeleninou Doporučuji vyzkoušet
Iskerka
(upraveno)
11. 10. 2010, 19:41
Něco podobného dělám taky, jen s protlakem, nikoli kečupem.
chalupnicka
(upraveno)
12. 10. 2010, 10:23
@Iskerka
S kečupem je to asi trošku jiná chuť-trošku nasladko.Zdravím Alča
marcela54
(upraveno)
6. 10. 2010, 14:28
jůůůůůůůůů,to vypadá dobře,šikulko Alenko
chalupnicka
(upraveno)
6. 10. 2010, 14:38
@marcela54
Děkuji -nejen to vypadá ale je to opravdu dobré.