Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Italská selská polévka

0.0
Italská selská polévka

Potřebné ingredience

1 cibule, 100g mrkve, 50g celeru, 4 rajčata, 20 g másla, asi 8dl vývaru, sůl, mletý pepř, 50g těstovinové zavářky, strouhaný parmazán (používám Eidam)

Postup přípravy

Rajčata spaříme, oloupeme a drobně nakrájíme. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky, vše dáme na rozehřáté máslo a zakryté dusíme na mírném plameni 5 minut. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a uvaříme do měkka. Chvíli před koncem varu zavaříme těstoviny. Před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.
(místo čerstvých rajčat se dá použít sterilovaný polotovar, např. od Valfruty)

DOBROU CHUŤ!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

irena49 11. 2. 2008, 9:02
Míšo, mohu se zeptat kdy tam dávate ty rajčata? Není mi jasné, zda je dusite spolu se zeleninou nebo je přidate až ke konci.
MíšaC 11. 2. 2008, 12:11
@irena49 Dávám je tam spolu s ostatní zeleninou. (asi to v receptu je nešikovně formulované :-$)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie