(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Sterilovaná zelenina
Potřebné ingredience
Oškrabané 2,5 kg mrkve, 1,5 kg petržele, 1 kg celeru, 0,5 kg soli, 0,5 kg sádla,velkou hrst zelené natě (petržel,celer), 0,5 kg cibule
Postup přípravy
Připravenou zeleninu nameleme na masovém strojku nebo rozmixujeme.Sádlo rozpustíme a vše dobře promícháme.Pak plníme do menších zavařovacích skleniček.Sterilujeme 30 min. na 80-85 °C.Touto zavařenou zeleninou dochucuji polévky místo podravky,masoxu.Vařím králíka nebo kuře na smetaně se zeleninou.Jen pozor na solení.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
21. 2. 2014, 20:53
všechno dělám jak vy,ale bez sádla a do polévky je to super