(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
LOSOS SE ŠPENÁTOVÝMI GNOCCHI S PARMEZÁNEM
Potřebné ingredience
sáček Gnocchi, balení čerstvého špenátu, cibule, smetana na vaření parmezán, česnek, sůl, pepř, bazalka čerstvá nebo sušená, filety lososa
Postup přípravy
Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu, na pánvi osmahneme na olivovém oleji cibulku do zlatova, přidáme nasekaný špenát, přilijeme půl kelímku smetany na vaření, osolíme, opepříme, povaříme 5 minut, nakonec přidáme najemno nakrájené 2 stroužky česneku a nastrouhaný parmezán a pořádně promícháme.rnrnPodáváme s lososem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé