BAŽANT NA VÍNĚ S JABLKY
Potřebné ingredience
BAŽANT
100G ANGLICKÉ SLANINY(JÁ DÁVÁM ŠPEK)
4 JABLKA
200ML BÍLÉHO VÍNA
KOSTKA MASOXU
SŮL,KOŘENÍ NA DIVOČINU
VODA NA PODLITÍ
Postup přípravy
CCA PO HODINĚ PEČENÍ A PODLÉVÁNÍ PŘIDÁM DO VÝPEKU OLOUPANÁ A POKRÁJENÁ JABLÍČKA A DOLEJI ZBYTEK VÍNA.DOPEČU ODKRYTÉ
V ROZPÁLENÉ TROBĚ SI NA PEKÁČKU ROZŠKVAŘÍM NA KOSTIČKY POKRÁJENEJ ŠPEK
NA ROZŠKVAŘENÉM ŠPEKU SI Z OBOU STRAN BAŽANTA OPEČU(MASO SE MALINKO ZATÁHNE)
OPEČENÉHO BAŽANTA OSOLÍM MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA DIVOČINU A ZALEJI TROCHOU VÍNA
PŘIDÁM MASOXOVOU KOSTKU A PODLEJI VODOU.
PŘIKLOPÍM A ZVOLNA PEČU CCA HODINKU.BĚHEM PEČENÍ POLÉVÁM VYPEČENOU ŠTÁVOU,PODLE POTŘEBY PŘIDÁM VODU
CCA PO HODINĚ PEČENÍ DO VÝPEKU PŘIDÁM OLOUPANÁ POKRAJENÁ JABLÍČKA DOLEJI ZBYTEK VÍNA A DOPEČU JIŽ ODKRYTÉ
BĚHEM DOPEJKÁNÍ JSME JEŠTĚ PARKRÁT BAŽANTA POLÍVALA VÝPEKEM TAKTO TO VIPADÁ KDYŽ JE HOTOVO.JAKO PŘÍLOHA JSOU VHODNÉ OPEČENÉ BRAMBORY,ALE MANŽEL TO JEDL S ČERSTVÝM CHLEBEM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé