(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Chlebové bramboráky
Potřebné ingredience
Tvrdý chleba, voda, vejce, vegeta, kmín, majoránka, pepř, česnek, cibule, trocha hladké mouky, salám
Postup přípravy
Tvrdý chleba namočíme do vody, potom vymačkáme a přidáme ostatní suroviny - dle chuti a vznikne nám těstíčko jako na bramboráky. Usmažíme a můžeme baštit.
Napřed se mi to moc nezdálo- přišlo mi to meilem, ale byla to mňamka!!!!!
Nevím, jestli to tu už někdy nebylo - neprohlížela jsem všechny recepty- no, kdyžtak později smažu.
Napřed se mi to moc nezdálo- přišlo mi to meilem, ale byla to mňamka!!!!!
Nevím, jestli to tu už někdy nebylo - neprohlížela jsem všechny recepty- no, kdyžtak později smažu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadys
(upraveno)
30. 3. 2017, 16:11
mám tu zbylý kus tvrdého výborného kváskového chleba, tak vyzkouším
Vera N
(upraveno)
28. 5. 2012, 18:53
Mispulka2276
(upraveno)
6. 1. 2011, 14:18
Také je občas dělám a doma jim říkáme "chleboráky" a také dělávám z tvrdého chleba polévku "chlebovku"
brčule123
(upraveno)
6. 1. 2011, 13:34
No tak to musím hned vyzkoušet.
Mutsynka
(upraveno)
31. 8. 2010, 14:41
Já tyhle bramboráčky dělám taky. Jednou jsem je udělala kolegyním a kolegům do práce a nikdo mi nechtěl věřit, že jsou z chleba Je to výborný a všem tento recept vřele doporučuji. Je to opravdu mňamka
Pokyn
(upraveno)
13. 9. 2010, 8:42
@Mutsynka
Taky mi pár lidí nevěřilo že tahle dobrota je ze starého chleba, a né z brambor.
Handulka0
(upraveno)
12. 3. 2010, 13:33
Pokyn
(upraveno)
12. 3. 2010, 10:17
pokud byste někdo chtěl zaslat originál recept co mi přišel meilem, písněte si, ráda Vám ho přepošlu
Veverka123
(upraveno)
23. 1. 2011, 11:07
@Pokyn
Dobrou neděli, prosím o zaslání receptíku na e-mail frankova123@seznam.cz Mockrát děkuji Věrka
calexaci
(upraveno)
11. 3. 2010, 17:31
To vypadá velmi zajímavě určitě to vyskouším.Jen se chci zeptat jestli tan chleba musí být úplně tvrdý nebo polotvrdý
Pokyn
(upraveno)
11. 3. 2010, 17:48
@calexaci
v receptu bylo napsaný "tvrdý pro slepice, ale bez plísně" Já sem použila chleba starý dva dny, byl docela měkký. a vidím, že jsem zapoměla na