Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Ovoce

Přidat recept
OVOCE
Ovocné mlsání

Ovocné mlsání

Potřebné ingredience

Vanička jahod 250g,1 kiwi,meloun,šlehačka ve spreji/nebo šlehačka čerstvá-jak kdo má rád/

Postup přípravy

Ovoce omyjeme a nakrájíme -naskládáme na talířky a nastříkáme šlehačku- úžasně dobré mlsání.

Zobrazit více...
OVOCE
pečený čaj nejen na zimní večery

pečený čaj nejen na zimní večery

Potřebné ingredience

1 kg ovoce, 0,5 kg cukru krupice, 1 lžička mleté skořice, 5 celých hřebíčků, šťáva z 1 citronu, 200 ml rumu.

Postup přípravy

Ovoce nakrájet na kostičky (neloupám) a s ostatními přísady zamíchat, dát do pečící mísy a nechat v troubě cca 1 hod. při 180 stupních, občas promíchat. Po upečení naplníme…

Zobrazit více...
OVOCE
Další z koňovitých :-)

Další z koňovitých :-)

Potřebné ingredience

Meloun, jakýkoliv, nemusí být jen vodní, dobrý nožík ä nápad :-)

Postup přípravy

Podle obrázku vyryjete základní tvar do melounu a pak už jen prokrajujete. Obrys nakonec dozdobíte podle fantazie

Zobrazit více...
OVOCE
grilovaný ananas s balzamikovým octem

grilovaný ananas s balzamikovým octem

Potřebné ingredience

ananas -nakrájet kolečka, - balzamikový ocet - svařit v kastrůlku na sirup... ta vůně je dost intenzivní.../je to cítit po celém baráku :-)/ ananas zapéct v troubě pod grilem... pokapat balzamikovým sirupem...podávat teplé !!!! výborné !!!! -recept z knížky 50 receptů pro štíhlou línii aneb Jak si báječně pochutnat a zůstat přitažlivá :-)

OVOCE
Melounový košík

Melounový košík

Potřebné ingredience

Meloun, ovoce dle chuti

Postup přípravy

...z horní poloviny melouna odkrojit dlouhým nožem dvě čtvrtky, nechat uprostřed "držák" košíku. Meloun vydlabat, obrysy košíku vyřezat a celý meloun naplnit ovocem.…

Zobrazit více...
OVOCE
Carving koní po druhé

Carving koní po druhé

Potřebné ingredience

Meloun, nožík na brambory, představa... :)

Postup přípravy

Krájet a odkrajovat,..loupat...dlabat..

Zobrazit více...
OVOCE
Křehké zákusky s ovocem

Křehké zákusky s ovocem

Potřebné ingredience

Těsto: 1 plát lístkového těsta Nápln´: 1dl cre´me patissi´ere,vanilkového krému či smetany ke šlehání ..Sezonní ovoce a drobné plody. Na ozdobení: sezonní ovoce a drobné plody , listy medun´ky či máty podle chuti. Na potření: 1 vejce.

Postup přípravy

1, Předehřejte troubu na 200°C.Používáte-li zmražené lístkové těsto,nechte rozmrazit jeden plát a nakrájejte jej na tři stejné velké díly.Ostrým nožem nebo radýlkem na těsto…

Zobrazit více...

Kategorie