Zobrazit přihlášovací formulář

Testujete The 1:1 Diet: Průměrně testerky zhubly 10 kilo. Výsledky jsou nepřehlédnutelné!

  • Publikováno:
Testujete The 1:1 Diet: Průměrně testerky zhubly 10 kilo. Výsledky jsou nepřehlédnutelné!

Osm týdnů uteklo jako voda a tři z vás, které měly možnost vyzkoušet si na vlastní kůži jedinečný výživový program, s nímž už v Česku zhubly tisíce lidí, se s vámi podělily o svoji zkušenost. Jak jim The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan vyhovovala a kolik se jim nakonec podařilo shodit, vám prozradí samy testerky.

Název po celém světě oblíbeného komplexního výživového programu The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan vám nejspíš není neznámý. Vyvinut byl britskými vědci a lékaři a na trhu existuje téměř půl století. To hovoří za vše. Jeho cílem je nejen úspěšná ztráta přebytečných kilogramů, po čemž touží většina z nás, ale zároveň nastavení zdravějšího životního stylu tak, aby si klient svou novou váhu udržel dlouhodobě. A to bývá často ten největší problém.

Nedílnou součástí programu jsou tak, kromě chutných a nutričně vyvážených jídel, díky kterým je ze začátku snadnější hlídat si správný poměr živin a energie, také služby poradce, který má potřebné vzdělání a mnohdy i osobní zkušenost s redukcí váhy. Klienta nejen vede a radí mu, ale také ho po celou dobu podporuje a motivuje, a to během pravidelných schůzek a měření, ale k dispozici je neustále i na telefonu a e-mailu. A samozřejmostí je i vypracování komplexního výživového a pohybového plánu, který je sestavený na míru individuálním potřebám každého. Právě díky němu je snazší osvojit si zdravé stravovací a pohybové návyky a novou váhu si dlouhodobě udržet, případně hubnout dál. 

Teď už ale dost všeobecných informací. Více vás teď nejspíš budou zajímat praktické zkušenosti tří z vás, které dostaly šanci si na dva měsíce tento komplexní výživový program s názvem The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan vyzkoušet. Texty testerek mohou být redakčně upraveny a zkráceny. Originál texty i to, jak testování pokračuje, si můžete přečíst přímo na osobních blozích testerek na stránkách Mimibazaru, kde se dozvíte, kolik už se jim podařilo zhubnout, i jaké jsou jejich pocity, zkušenosti a postřehy.

KamilaR.(lakima) zhubla krásných 12 kilo

Kamila je jedenačtyřicetiletá maminka tří dětí, jejíž výchozí váha byla 79,1 kg. Kvůli karanténě se do redukčního programu zapojila o něco později, než zbylé dvě testerky, nakonec ale právě ona měla nejlepší výsledky. A to i přesto, že musela kvůli zdravotním problémům dočasně omezit pohybové aktivity. 

Jak se svěřila, poslední měření ukázalo, že za dobu testování zhubla 12 kg, zbavila se 9 % tuku, nezanedbatelná je i ztráta viscerálního neboli vnitřního břišního tuku, který je mnohem rizikovější, než ten, který se nám ukládá na povrchu těla. Při jeho nadbytku se významně zvyšuje  riziko vzniku srdečních onemocnění, mrtvice, diabetu, vysoké hladiny cholesterolu, deprese, rakoviny, demence, artritidy, sexuálních dysfunkcí a dalších chorob.

Prošla jsem si také přeměřením metrem... přes hrudník mam úbytek 8 cm, přes břicho i boky 10 cm, celkem tedy 28 cm.", prozradila ještě detaily paní Kamila.

Vysněné váhy sedmdesáti kilogramů se jí podařilo dosáhnout během několika týdnů. "Lidé v okolí si změny všímají a je to moc příjemné, cítím se skvěle," napsala na svém blogu. Za další sledované období, kdy byla už jen v udržovací fázi a kromě dvou produktů The 1:1 Diet konzumovala běžnou stravu, shodila ještě další 3 kila.

Co k tomu dodat...jsem nadšená a moc ještě jednou děkuji za tuto možnost...také bych velmi chtěla poděkovat své paní poradkyni Petře Grossové, která mi byla velkou oporou a rádkyní. Beru to jako svůj nový začátek, osvojila jsem si zásady zdravého stravování. Motivací mi byla společná dovolená s přáteli a do plavek už se teď opravdu nestydím obléct. Mám radost, pyšní jsou na mě také mí blízcí."

Celý blog KamilyR., na němž se dočtete, jak hubla týden po týdnu, najdete ZDE >>>

KristýnaB.(KristýnaBednaříková2) zhubla 11 kilo

Paní Kristýna začínala na váze 80 kilogramů, což bylo podle jejích slov při výšce 154 centimetrů opravdu hodně. První výsledky byly jasně viditelné už po měsíci v programu. I manžel si začal všímat, že jsem zhubla :-) Začalo mě to mnohem víc bavit a začala jsem i doma víc cvičit, aby výsledky byly lepší a lepší," svěřila se na svém blogu

Nakonec v testovacím období shodila krásných 11 kilogramů, z toho 6 kilo čistého tuku a nabrala 2 kila svalové hmoty. Svalová hmota stoupla z 39 kg na 41 kg. Tuk šel z 42,70 kg na 36,60 kg a viscerální tuk jsem z 8 snížila na 5. Za mě je to super," svěřila se Kristýna. Neopomněla ale také poznamenat, že cíle, který si sama v hlavě stanovila, nedosáhla. Důvodem mohla být i týdenní viróza, kterou během redukčního programu prodělala. 

Vím, že je přede mnou hodně práce a k dokonalé postavě je potřeba ještě nějaká ta kila shodit. Takže jsem se rozhodla, že budu výživou poradkyni Veroniku Landauerovou dále navštěvovat a stejně tak fitness centrum," napsala.

Celý blog KristýnyB., na němž se dočtete, jak hubla týden po týdnu, najdete ZDE >>>

LucieK.(lluciaa88) zhubla 8 kilo

Paní Lucie se s počáteční váhou našim čtenářům nesvěřila, na svém blogu ale prozradila jak průběžné výsledky, tak i ten konečný, který byl jen o něco menší, než v případě dalších dvou testerek. Důvodem může být viróza, s níž musela více než dva týdny bojovat.

Přesto je Lucie po několikatýdenním absolvovaném programu lehčí o 8 kilogramů, což je podle ní krásný výsledek. Jak sama píše, za poslední tři roky s žádnou dietou takový váhový úbytek neměla. Pochvaly se dočkala nejen od svého poradce Martina Ticháčka z poradny v Řeporyjích, ale i od kolegů v zaměstnání.

A jak Lucii chutnaly produkty a jídla The 1:1 Diet? Nejvíc mi chutná shake s lesní příchutí, tyčinky s pomerančovou a arašídovou příchutí. Dále polévky, především gulášová a zeleninová s krutónky, a co se týče kaší, oblíbila jsem si příchuť Golden Syrup. Za celou dobu jsem měla jen jedno jídlo, co mi nechutnalo, a to thajské kari."

I Lucie se rozhodla v dietě a novém životním stylu pokračovat. Teď mě tedy čeká dovolená, kde mám dovolený volnější režim ohledně jídla, ale vím že si musím pořádně hlídat co jím a hlavně v jakém množství. Budu mít s sebou i zásobu oblíbených tyčinek The 1:1 Diet ke svačinám," napsala Lucie.

Celý blog LucieK., na němž se dočtete, jak hubla týden po týdnu, najdete ZDE >>>

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie