Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování šetrné dětské kosmetiky Hipp pro větší děti?

Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování šetrné dětské kosmetiky Hipp pro větší děti?

Dvacet z vás mělo možnost se svými dětmi osobně vyzkoušet šetrnou a hravou kosmetiku Hipp určenou pro batolata a větší děti. Ta nejen že šetrně pečuje o jemnou dětskou pokožku, ale díky hravému vzhledu, tvarům i obsahu děti baví!  A jak testování dopadlo? To se dočtete v recenzích, v nichž naše čtenářky osobně popsaly své zkušenosti s tímto krémem. Podívejte se, jak byly s testovaným výrobkem spokojené.

Řada HiPP ZOO obsahuje cenné přírodní výtažky z BIO mandlí, nezatěžuje dětskou pokožku žádnou zbytečnou chemií, nevysušuje ji, nedráždí a jemně o ni pečuje. Díky hravým obalům v podobě zvířátek se navíc děti na pravidelnou hygienu a péči každý den těší. Za zmínku stojí i to, že výrobky z této řady rozvíjejí jemnou motoriku a podporují samostatnost dítěte. Navíc tato kosmetika není šetrná jen k jemné dětské pokožce, ale i k přírodě. Neobsahuje totiž žádné mikroplasty v pevné ani tekuté formě a má biologicky odbouratelné složení, takže jejím spláchnutím do odpadu neznečišťujete spodní vody. Kromě toho má vysoce recyklovatelné obaly, neobsahuje složky živočišného původu a není testovaná na zvířatech. A Jako jediná dětská kosmetika na českém trhu je klimaticky pozitivní - to znamená, že HiPP kompenzuje podstatně více emisí oxidu uhličitého, než kolik se ho vypustí do atmosféry při pěstování surovin, výrobě i dopravě produktu. HiPP vrací přírodě víc, než si z ní bere.

Teď už ale dost teorie, důležitější je, jak se kosmetické produkty osvědčily. Testerky vybrané z vašich řad je s dětmi otestovaly v praxi. A dopadlo to skvěle! Všechny totiž testem prošly úspěšně a nadšení vzbudily nejen u maminek, které ocenily především jejich skvělé vlastnosti, ale i u dětí. Ty samozřejmě nadchly hlavně úžasné a hravé zvířátkové obaly.

Balíčky s produkty značky HIPP v hodnotě 670 korun, které obsahovaly HIPP Babysanft Pěnu na mytí Kachnička, HIPP Babysanft Šampón na Vlasy & Tělo Lachtan, HIPP Babysanft Dětský krém SENSITIVE obličej & tělo Želva a HIPP Babysanft Dětskou koupel Hroch, obdržely vybrané maminky v dubnu a tak měly společně se svými dětmi dostatečně dlouhý čas na vyzkoušení všech produktů.

Určitě vás zajímá, jak si jednotlivé výrobky vedly v praxi během vašeho testování. Není totiž nad osobní zkušenosti skutečných osob. Texty zde mohou být redakčně zkrácené. Odkazy na celé původní texty všech testerek najdete ZDE >> (na konci pod textem popisujícím testované produkty). Prostřednictvím těchto osobních blogů se dozvíte, jaké jsou zkušenosti a postřehy testerek, můžete si také prohlédnout fotografie z testování.

Prvním testovaným produktem byla HIPP Babysanft Pěna na mytí Kachnička - jemná krémová pěna s cennými přírodními výtažky z  BIO mandlí, která myje citlivou dětskou pokožku obličeje a rukou obzvlášť šetrně, chrání jí před vysoušením a udržuje její přirozené pH. 

A jak si tento výrobek vedl v testování? Testerky ocenily snadné použití, které zvládnou i děti, příjemnou vůni, líbilo se jim, že mýdla stačí opravdu jen troška, a také to, že neštípe v očích. A ocenily samozřejmě i to, že je obal znovu plnitelný. "Dcerka byla nadšená z mytí rukou s kačenkou, kterou si krásně umí obsluhovat sama. Mýdlo z kačenky je navíc krásně nadýchané, ráda na něj chodím i já," napsala například  testerka s nickem RadkaN.

Pěna na mytí sklízela úspěch i u testerky PetryF."Největším parťákem děti se stala mycí pěna v obalu kačenky. Páni, to je legrace! Kačenka dává dětem na ruce hustou a voňavou pěnu. Děti ji umístily na okraj vany a používají ji k mytí rukou. Já je podezírám, že si teď chodí mýt ruce častěji, než je nutné, ale chápu je, byť nejsem dítě, dělám to samé. Skvělé je, že až nám pěna dojde, nádoba je znovu plnitelná a tak ji zase můžeme doplnit jiným mýdlem."

"Výrobek má přirozenou, nevtíravou vůni. Pokožku nezanechává vysušenou a neštípe dětí do očí. Za příjemný benefit považuji, že se dá nádoba znovu naplnit, tedy se dá používat opakovaně," uvedla testerka, která si říká vlahy.

Nadšený z roztomilého obalu byl i syn maminky s nickem ZdeňkaZ., která napsala: "Na první pohled malého nejvíc zaujala kačenka, kterou jsme i první museli vyzkoušet. Pumpička krásně funguje, pěna je příjemná a malý se vždy těší, že si půjde umýt ruce." 

Největší úspěch, samozřejmě především u dětí, slavila HIPP Babysanft Dětská koupel Hroch. Ta totiž kromě toho, že nádherně voní a jemně pění, obarví vodu do zelena, což se samozřejmě všem dětem moc líbilo. Maminky ocenily především to, že pokožka dětí nebyla po koupání vysušená, pěna totiž obsahuje přírodní výtažky z BIO mandlí, a že stejně jako ostatní produkty HIPP neštípe do očí.

Testerka s nickem Navaruška napsala: "Pěna do koupele je za mě tedy naprostá 1! Má velmi hezký obal - zábavný, zelená barva je veselá, vůně i konzistence je moc příjemná, krásně se tvoří pěna.".

"Hroch - pěna do koupele, která vodu obarví zeleně, dcerku hodně baví. Měla jsem trochu obavu, zda nebude vysušovat pokožku, ale obava byla zbytečná. Ani když pak po koupeli nepoužijeme ostatní výrobky z řady, žádné vysušení pokožky se neprojeví," hodnotí výrobek JanaM..

Nadšení projevila i pětiletá dcera další z testerek ŠárkyL.: "Top je také pěna do koupele v zelené barvě, která nejen úžasně pění, ale zbarví i vodu ve vaně, což je wau, když použiju výraz dcery.".

Testerka Evabry v hodnocení popsala i své počáteční obavy: "Zelená barva koupelové pěny mě trochu znepokojila, děsila mě představa, že mi z vany vyleze malý zelený vodník a vana zůstane zabarvená. Mé představy se nenaplnily. Místo toho byla koupelna provoněná příjemnou lehkou vůní mandlí.".

Dalším ze čtveřice testovaných výrobků byl HIPP Babysanft Šampón na Vlasy & Tělo Lachtan - sprchový gel a šampón „2 v 1“. I ten sklidil jen samou chválu. je určený na vlasy i tělo a citlivou dětskou pokožku a vlásky myje obzvlášť šetrně. Obsahuje cenné přírodní výtažky z BIO mandlí, udržuje přirozené pH pokožky, neštípe do očí a usnadňuje rozčesávání vlásků.

"Lachtan mně udělal radost, protože dcerka konečně u mytí vlásků neprotestuje. Sprchový šampon je velmi jemný, vlásky jsou po umytí příjemně provoněné, hebké a snadno rozčesatelné," píše JanaM..

Testerka z nickem Danan napsala: “Mladší dcera hned měla starost, zda šampón nebude štípat do očí, ale vůbec se nemusela bát. Nic takového se nestalo. Šampón krásně pěnil, jen po něm měli takové hrubší, jako zacuchané vlasy, tak jsem se bála, jak jejich dlouhé hřívy rozčešu. Ale šlo to překvapivě bez větších potíží. Rozčesávací sprej vůbec nebyl potřeba.”.

Pozitivní je také hodnocení testerky s nickem AndreaK., která má s testovanou kosmetikou dobré zkušenosti už z minulosti: "Kosmetiku Hipp známe už léta, lépe řečeno, jen já, jako budoucí maminka jsem si už do porodnice vybírala kosmetiku tzv. "přírodní" a Hipp to vyhrál, prostě sympatie. Takže jsem ráda, že jsme se k Hippu vrátili a měli tu možnost vyzkoušet i řadu pro větší děti. Dceři je 6 let a sama tak už může vše ohodnotit, což se také stalo. Sprchový gel se šamponem krásně pění, má hladkou konzistenci, do očí neštípe a dokonce jsme nemuseli na dlouhé vlasy použít ani kondicionér.".

Spokojená byla i Michaela: "V první řadě musím vyzdvihnout krásné balení produktů, které je minimalistické, ale také hravé. Zaujaly na první pohled, proto se koupání stalo mnohem větší zábavou. Vůně je moc příjemná a jemná. Po vykoupání dětské vlásky i kůže voní stejně krásně! Velká výhoda je, že šamponu není potřeba moc a krásně pění a mydlí, tudíž vydrží balení dost dlouho. U žádného produktu jsem nezaznamenala na dětské citlivé pokožce začervenání, podráždění, ani jinou nežádoucí reakci.".

Posledním z testovaných produktů byl HIPP Babysanft Dětský krém SENSITIVE obličej & tělo Želva. Krém s přírodním BIO mandlovým olejem a bambuckým máslem byl vyvinut speciálně pro citlivou pokožku dětí. Snadno se roztírá, rychle se vstřebává a nelepí. Je vhodný od narození a je určený i pro citlivou pokožku se sklonem k atopické dermatitidě.

Testerka Navaruška se v hodnocení svěřila, že před použitím produktů měla trochu obavy, protože se jí dcera po kosmetice hned "osype", má totiž velmi citlivou pleť. "Než jsem se ale otočila, tak si dcera ruce i obličej namazala krémem - želvičkou a já čekala, jaká bude reakce na kůži! Nic se nestalo, žádné osypání, zčervenání, nic! Byla krásně promazaná, ale přitom ne mastná, krém je naprosto skvělý a to velmi oceňuji, protože jinak dcera nemůže používat téměř žádný krém, kromě čisté vazelíny."

Želvička měla úspěch také v domácnosti testerky ŠárkyL.: "Krém ve tvaru želvičky změnil kompletně náš mazací večerní rituál. Dcera se na něj těší, sama se aktivně zapojuje a krémík roztírá.".

"Krém na obličej a tělo má příjemnou konzistenci, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, a vůně je samozřejmě zase úžasná! Celkově jsem byla s produkty maximálně spokojená a doporučila bych je i svým kamarádkám," napsala Michaela.

Testovanou kosmetiku si chváli i KristýnaN.: "Krém na tvář & tělo má super konzistenci, dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Synovi pomohl na suchou pokožku, která ho trápila po koupání. Oceňuji, že nezanechává na oblečení mastné fleky. Musím říct, že jsem s kosmetikou Hipp velice spokojená. Krásně voní a hlavně je to přírodní kosmetika, což je veliké plus."

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie