Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Jak dvě novinky značky Pampers zabodovaly u našich čtenářek? Odolaly 'kakamitě'?

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Jak dvě novinky značky Pampers zabodovaly u našich čtenářek? Odolaly 'kakamitě'?

Deset z vás mělo možnost se svými dětmi osobně vyzkoušet jednu ze dvou novinek značky Pampers, kterými jsou plenkové kalhotky z limitované edice Paw Patrol a plenky Pampers Premium Care. A jak testování dopadlo? To se dočtete v recenzích, v nichž testerky z řad našich čtenářek osobně popsaly své zkušenosti. Podívejte se, jak byly s testovaným výrobkem spokojené.

Pohodlí a dokonalá ochrana děťátka je pro každého rodiče prioritou, ať už jde o novorozence nebo třeba batole. Proto se značka Pampers neustále snaží přinášet na trh nové produkty a inovace, které reagují na měnící se potřeby dětí i rodičů. A vy jste v červnu měli jedinečnou šanci zapojit se do testování dvou nových výrobků a zdarma vyzkoušet, zda jsou skutečně tak skvělé.

Co se testovalo

Prvním testovaným produktem byly plenky Pampers Premium Care, které jsou vybaveny jedinečnou vrstvou DermaComfort. Ta skvěle odvádí vlhkost a nečistoty pokožky miminek a umožňuje vzduchu volně proudit dovnitř plenky, čímž citlivou pokožku děťátka udržuje hebkou a suchou. Díky jedinečnému systému zabezpečení ve 3 směrech plenky rychle absorbují tekutinu a pomáhají předcházet protečení v pase nebo kolem nožiček. Nadýchané ultra hebké materiály šetrně zabalí pokožku vašeho děťátka do pohodlí a poskytnou jí dokonalou ochranu. Speciální je také tvar plenek. Jsou přizpůsobeny pupíku děťátka, takže jsou pohodlné, netlačí a perfektně padnou. Plenkyjsouopatřenyindikátoremvlhkosti, který vás změnou barvy upozorní, kdy je čas přebalit.

Druhým testovaným produktem byly plenkové kalhotky z limitované edice Paw Patrol s motivy ikonických štěněcích hrdinů z oblíbeného dětského pořadu, které potěší děti i jejich rodiče. Kromě veselých motivů jsou totiž vybavené inovativní kapsou Stop & Protect, která zachytí tekutinu a uzamkne ji tak, aby nehrozilo protečení v okolí nožiček či na záda miminka. Navíc se plenkové kalhotky snadno oblékají a sundavají jedním tahem. A když je plenka špinavá, stačí ji na bocích roztrhnout, srolovat a zajistit páskou. Jsou navíc vybavené 360stupňovým střihem, takže se snadno přizpůsobí jakkoli napapanému bříšku miminka. Proti protečení bojují i zesílené manžetky kolem nožiček.

Podívejte se na výsledky testování

Teď už si ale přečtěte shrnutí, jak testování dopadlo a také úryvky z vašich recenzí. Ty mohou být redakčně upraveny nebo zkráceny. Kompletní recenze všech testerek najdete pod informacemi k testování ZDE >> Na osobních blozích testerek se dozvíte, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy, můžete si prohlédnout fotografie z testování.

Plenkové kalhotky z limitované edice Paw Patrol 

Všechny maminky se v hodnocení obou testovaných produktů v podstatě shodují. U plenkových kalhotek z limitované edice Paw Patrol ocenily především to, že kalhotky dobře těsní, takže neprotékají, ale zároveň jsou pohodlné a neškrtí. Velkým plusem je podle testerek také to, že jsou vyšší. Důležité pro maminky bylo také to, že žádné z dětí nemělo při používání opruzeniny nebo podrážděnou pokožku. Doslova nadšené byly z potisku kalhotek oblíbenými pejsky z Tlapkové patroly, což jim usnadnilo jejich oblékání, protože děti v rámci hry ochotně spolupracovaly. Jen jedna maminka u nich postrádala senzorický proužek, který by jí upozornil na to, že je plena plná. 

MonikaP. otestovala plenkové kalhotky hned na dvou svých dětech (holčička 3 roky a chlapeček 1,5 roku) a u obou podle jejích slov obstály na 1*. "Obstály jak přes den, tak i v noci. V noci se ani jednou nestalo, že by protekly, a to malý vypije do rána ještě dost mléka. Gumičky po stranách pěkně obepnou nožičky a opravdu drží, kde mají. Jako velké plus dávám i to, že jsou tyto kalhotky dost vysoké a nehrozí, že by obsah vytekl přes záda, jak se mi u starší dcery s některými značkami stávalo. Vyrážka se u malého taky neobjevila," uvedla na svém blogu.

Maminka RenataŘ. neskrývala nadšení. Poslední týdny totiž se synem při přebalování musela hodně bojovat, ale díky potisku pejsky z Tlapkové patroly, která je jeho nejoblíbenější pohádkou, je teď měnění plenky zábavou. "Nyní si mladší syn nosí plenku sám a netrpělivě čeká na přebalení. K tomu starší syn zpívá: „Tlapková patrola, správný směr vždy mají.. Už žádný pláč a žádný vztek. Patrola má na vše lék...“ Mladší syn „tančí“ a spolupracuje i při přebalování. Úžasné! Výměna plenky probíhá v podání záchranné mise a je naprosto dokonalá. Musím se stále smát, když vidím to dětské nadšení," napsala. Testované plenkové kalhotky jsou podle ní velmi příjemné, dobře se s nimi pracuje, nikde netlačí, mají perfektní zpracování. Jediným záporem, který našla, je chybějící senzorický proužek.

Spokojená byla i testerka KamilaF., která je maminkou dcery staré 2 roky a 9 měsíců. Ta už chodí na nočník, ale plenky používají pro jistotu ještě na spaní nebo na cesty. "Kalhotky Pampers jsme využily na spaní po obědě i na celonoční spánek a v obou případech se osvědčily na výbornou, zvládly zachytit vše, co bylo třeba a i po celonočním užití zůstaly na povrchu suché a příjemné na dotek a pokožka pod nimi byla absolutně hebká a suchá. Skvěle fungovaly i na delší cestě autem. Jsme s nimi velmi spokojené a můžeme je vřele doporučit," uvedla ve své recenzi.

Velikost 6 testovala na své sedmnácti kilové dcerce, která se právě učí na nočník, naše čtenářka JanaL.. Vyhovovalo jí, že se kalhotky snadno sundávají a zase nadavají, takže to zvládne i sama dcera. Pochválila také způsob, kterým se sundavá plena plná. "Špinavá plenka se na boku jen roztrhne, jde to velmi lehce, a pak lepícím proužkem sepne a vyhodí." napsala. Kromě toho ocenila jedinečnou vrstvu DermaComfort. "Díky ní je děťátko stále v suchu (pokud plenka neproteče přes gumičku) a navíc pokožka je bez opruzenin, krásně jemná, takže plenky v tomto případě určitě pokožku nedráždí a to je také velmi důležité," uvedla. U její dcery, která je prý neustále v pohybu, ale došlo k několika nehodám a stalo, že se gumičky mezi nohami posunuly a tak kalhotky nesplnily svůj účel.

Testerka LenkaB. vyzkoušela plenkové kalhotky úplně poprvé. A i když s nimi s dcerou tak trochu bojovaly, shrnula testování takto: "Plenkové kalhotky z limitované edice Paw Patrol určitě doporučuji, hlavně u dětí, které už dokážou ovládat čůrání, řeknou si, a tím dokážou kalhotky využít na maximum. A také v létě, kdy kalhotky mohou děti nosit bez obav rodičů, že je někde sundají, navíc skvěle padnou, takže není potřeba nijak nastavovat a zkoumat jestli to dítě neškrtí nebo naopak nepadají." Zbytečná jí přišla parfemace, která se ale naopak jiným maminkám zdála příjemná.

 

Plenky Pampers Premium Care

Nadšené byly také testerky druhé novinky, kterou jsou plenky Pampers Premium Care. Velkým plusem u těchto plenek je podle nich senzorický proužek, který zmodrá v moment, kdy je plenku třeba vyměnit. Maminky dále ocenily to, že i tyto plenky dokonale sedí, neprotékají a vydrží celou noc. A ani u těch s jinak citlivou pokožkou se neprojevilo sebemenší podráždění či náznaky opruzení. Příjemným bonusem je pak podle testerek také veselý zvířátkový potisk, který se dětem líbí.

Plenky Pampers Premium Care ve velikosti 2 měla možnost otestovat KristýnaN.. A už u nich prý i zůstane. "Dcerka trpí na opruzeniny. Všechny plenky ji nesednou, ale tyto plenky jí sedly perfektně. Není vůbec opruzelá. Plenky jsou super v tom, že mají žlutý proužek, který změní barvu, když je potřeba plenku vyměnit. Dcerka nám spí celou noc a každé ráno jsem ji musela převlékat postýlku, jelikož se budila pročůraná, ale od té doby, co máme tyto plenky, tak jsem postýlku nepřevlékala," napsala na svém blogu.

Stejně nadšená byla i maminka s přezdívkou Indulona1. Také ona je každému doporučuje a jiné už prý nekoupí. "Velmi mile mě překvapilo, že plenka není cítit po chemii a žádném bělidle. Dalším nečekaným překvapením je proužek na přední straně plenky, který ukazuje zda je plenka počůraná. Velmi oceňuji i vyšší pas a na rozdíl od ostatních druhů plenek širší nohavičky, které neškrtí. Přes noc jsme spali v klidu, bez protečeni. Plenka byla ráno uvnitř suchá a poskytla malemu komfort, jako by byla právě vyměněná."

Nadšení z plenek ve svém hodnocení neskrývala ani AndyP., která napsala: "Musím říct, že při rozbalení balíčku jsem byla překvapená vzhledem plenek, které na sobě mají různé obrázky pro děti. Ale co mě nejvíce nadchlo, byl žlutý indikační proužek, který vede středem plenky z přední strany až dozadu. Pokud je plenka znečištěná a žádá výměnu, proužek zmodrá. Za mě tedy naprostá spokojenost, malý nemá opruzeniny, pokožka je suchá a plenka vydrží dost dlouho. Určitě doporučuji, já u této značky zůstávám."

I testerka MarieO. byla s plenkami spokojená a už u nich zůstane. Kromě poutavého potisku zvířátky ocenila to, že neprotékají a jsou příjemné na omak. "Plenky Pampers Premium Care synovi skvěle padnou, velice příjemný materiál, syn chodí spát v 19:00 a vstává okolo 6:00 ráno. Plenka vydrží bez problému celou noc, a to syn vstává během noci 3x na mlíčko, takže je ráno opravdu hodně naplněná. Ani jednou se nestala žádná nehoda s protečením atd. a zadeček byl vždy v suchu."

Další testerkou byla KristýnaK., kterou, jak sama uvádí, plenky Pampers nezklamaly ani v minulosti. A jinak tomu nebylo ani u testovaných Premium Care. "Plenky vydrží úplně celou noc, po probuzení není dcera opruzená a plenka nijak nezapáchá. To beru jako hodně velké pozitivum, protože některé pleny jen po mírném počůrání už nepříjemně zapáchají a to mi dost vadí. Určitě velké plus je indikační proužek, který většinou už u větších plen nebývá. Lepící pásky pěkně drží a dcera mohla i v teplých dnech spát pouze v plence, aniž by se jí rozlepovala. Za nás hodnotím určitě velmi kladně a nezůstaneme pouze u testování, budeme rádi tyto pleny kupovat i nadále," napsala na svém blogu.

Příjemný materiál, který nezapáchá, ocenila i maminka ZdeňkaZ., která ale prý už dáva přednost kalhotkové variantě těchto plenek. "Plenky mají vysokou savost a při kratším používání je pokožka hezky v suchu. Bez obtíží vydrží celou noc a pojmou velké množství tekutin, a i když pokožka ráno není úplně v suchu, tak jsme nepozorovali po použití žádnou kožní reakci. Pro starší dítě bych ale spíše už volila kalhotkové plenky. Při větší aktivitě občas sjíždí, ale to je bohužel problém u většiny plen."

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie